Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Καταγγελία: Εικόνα διάλυσης και αποσύνθεσης εμφανίζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Κ. Μακεδονίας


Εικόνα διάλυσης και αποσύνθεσης εμφανίζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας ειδικότερα τους τελευταίους μήνες.

Έντονο είναι το πρόβλημα της  ύπαρξης οριακής απαρτίας για την έναρξη της συνεδρίασης, αφού διαπιστώνεται πως αρκετοί είναι οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι  που έχουν άλλες προτεραιότητες, είτε εν αναμονή του χρίσματος του Υποψηφίου Βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας, είτε γιατί είναι υποψήφιοι Δήμαρχοι στις επικείμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Μάιου.

Μετά την έναρξη της συνεδρίασης και συνήθως μετά τις δηλώσεις του κ. Τζιτζικώστα στα συνήθη  Μ.Μ.Ε., που καλούνται ειδικά, αρχίζουν οι αποχωρίσεις των μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου της παράταξης της Διοίκησης, σε σημείο  που όχι μόνο δεν υπάρχει απαρτία, αλλά δεν υπάρχουν οι 18 απαραίτητοι Σύμβουλοι της πλειοψηφίας, ώστε να είναι νόμιμη η λήψη απόφασης, σύμφωνα με τον Κανονισμό του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Η μη αναγραφή στα πρακτικά ονομαστικά των Περιφερειακών Συμβούλων που ψηφίζουν θεωρούνται ότι ψήφισαν ακόμη και όσοι έχουν αποχωρήσει.

Υπάρχουν Σύμβουλοι, που όχι μόνο επί τρείς συνεχόμενες συνεδριάσεις είναι απόντες, γεγονός, που σύμφωνα με τον Καλλικράτη, πρέπει να αναφερθεί από τον Πρόεδρο, και εν συνεχεία να επιβληθούν κυρώσεις από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, αλλά έχουν να εμφανιστούν στις Συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου πάνω από  ΔΥΟ (2) χρόνια, λαμβάνοντας έτσι μία ιδιότυπη «ασυλία»(ονόματα αργότερα).

Η διοίκηση Τζιτζικώστα δεν έδειξε την ίδια ανοχή στις απουσίες του κ. Μάρκου Μπόλαρη (Επικεφαλής Παράταξης) και του κ. Δημήτριο Χριστογιάννη (Περιφερειακό Σύμβουλο Πιερίας από την παράταξη Ιωαννίδη) που παράλληλα νόμιμα ασκούσε και τα καθήκοντα του βουλευτού στο Εθνικό Κοινοβούλιο,  και οι οποίοι στοχοποιήθηκαν και οδηγήθηκαν σε παραίτηση.

Μεγάλη ευθύνη στα παραπάνω έχει αδιαμφισβήτητα και ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης στον οποίο έχουν γνωστοποιηθεί-καταγγελθεί τα παραπάνω και ο οποίος πρέπει να επιβάλει τις προβλεπόμενες κυρώσεις, αλλά μέχρι σήμερα κωφεύει.

Κύριε Τζιτζικώστα ασχοληθείτε με τα του οίκου σας και αφήστε την εξωτερική πολιτική να την ασκήσει, σύμφωνα με το Σύνταγμα, η νόμιμη κυβέρνησης της Χώρας.

Οι περιφερειακοί Σύμβουλοι

Τόσκας Λάζαρος Περιφερειακός Σύμβουλος
Χειμώνας Αθανάσιος  (Γραμματέας Περιφερειακού Συμβουλίου)

Share on Google Plus

  Blogger Comment
  Facebook Comment

4 σχόλια:

 1. Τζιτζικώστας :Πορφυρογέννητος σωτήρας.Ξαναβγάλτε τον πανέξυπνοι ψηφοφόροι!!!Μετα πάλι τα ίδια !!!Φταίνε οι 300 της βουλή.κλπ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Να υποθέσω ότι εσύ ανήκεις στους πανέξυπνους ψηφοφόρους που έβγαλαν τον ΣΥΡΙΖΑ;

   Διαγραφή
  2. Οχι στον συνδιασμό της Ν.Δ. που εκπροσωπήθηκε απο τον Γιάννη Ιωαννίδη.

   Διαγραφή
 2. Ο... υπερπατριώτης Τζιτζικωστας δεν μπορεί να ασχολείται με τους κοινούς θνητούς ,την ώρα που κινδυνεύει η.... Μακεδονία μας απο τους μη νόμιμους ιδιοκτήτες της χώρας.Θα μου πείτε βρίσκει και κάνει .Σωστά,όταν εχει διαχειριζομενους ψηφοφόρους δεν ανησυχεί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.