Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κάλεσμα συμμετοχής νέων κοριτσιών στις "Ασπρόμαυρες Αμαζόνες Πέλλας"


Το Διοικητικό Συμβούλιο της γυναικείας ομάδος ποδοσφαίρου , που εδώ και τέσσερα χρονιά αγωνίζεται στην Γ΄  Εθνική Κατηγορία του πανελλήνιου πρωταθλήματος της Ε.Π.Ο. θέλοντας να αναπληρώσει τα αγωνιστικά κενά της μεγάλης ομάδος  ( λόγο επιτυχίας και εισόδου έξη κοριτσιών σε ΑΕΙ και ΤΕΙ ανά την Ελλάδα ) στο προπονητικό της πρόγραμμα δέχεται συμμετοχές νέων κοριτσιών ( από Α΄ γυμνασίου και άνω ) τόσο από την επικράτεια του νόμου Πέλλας , όσο και από άλλους γειτονικούς νομούς .

Ήδη υπάρχουν συμμετοχές κοριτσιών , από Αλεξάνδρεια ,από Κιλκίς, από Κουφάλια από Σκύδρα , από Κρύα Βρύση  κ.α .

Ο στόχος του σωματείου μας είναι : να καλυφτούν τα προαναφερόμενα αγωνιστικά κενά  , με τις καλύτερες δυνατές επιλογές  , ώστε με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου το σωματείο μας να έχει την , όσο γίνεται ποιο αξιόπιστη εικόνα .

Τέλος να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ τα Διοικητικά Συμβούλια  και τους διοικητικούς παράγοντες των ομάδων  : F.C. Γιαννιτσών και Εθνικού Γιαννιτσών , για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων τους και την άριστη συνεργασία τους , βοηθώντας έτσι το αναπτυξιακό κομμάτι του συλλόγου μας , δηλαδή , τα τμήματα υποδομών προκορασίδων – κορασίδων και νεανίδων που ξεκίνησαν από το Σεπτέμβριο του 2019 .

Για Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα :   
2382400580  κάθε μέρα   από 6.00 μμ – 10.00μμ
6983 105650  κάθε μέρα  από 2.00 μμ – 10.00μμ

Για το Διοικητικό Συμβούλιο 

Ο αντιπρόεδρος
Παπιάς Ζώσιμος

Ο γραμματέας   
Ανταβόγλου Σωκράτης         

Για το τεχνικό τιμ
Αβραμίδης Δημήτριος

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.