Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΕΔ-ΚΜ: Ενημερωτική συνάντηση για τις εκλογικού περιεχομένου διατάξεις του «Κλεισθένης Ι»

Η ΠΕΔ-ΚΜ οργανώνει ενημερωτική συνάντηση για τις εκλογικού περιεχομένου διατάξεις του «Κλεισθένης Ι» που θα ισχύσουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου - 2 Ιουνίου 2019

Ενημερωτική συνάντηση, με θέμα τις εκλογικού περιεχομένου διατάξεις του Ν. 4555/2018 («Κλεισθένης-1»), διοργανώνει η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ)  σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ), στο πλαίσιο της έγκυρης και επίκαιρης ενημέρωσης του πολιτικού προσωπικού και των υπηρεσιακών στελεχών των Δήμων της Κεντρικής Μακεδονίας.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019, στο Ξενοδοχείο Grand Hotel Palace, (Μοναστηρίου 305) από τις 10.30 π.μ, έως τις 14:00 μ.μ 
Στο επίκεντρο της, θα βρεθούν οι εκλογικές διατάξεις, όπως διαμορφώνονται με τον υπό ψήφιση νόμο «Προώθηση της ουσιαστικής ισότητας  των φύλων, πρόληψη και καταπολέμηση της έμφυλης βίας - Ρυθμίσεις για την απονομή Ιθαγένειας -  Διατάξεις σχετικές με τις εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση - Λοιπές διατάξεις αρμοδιότητας ΥΠΕΣ», και όπως θα ισχύσουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου - 2 Ιουνίου 2019.
Στη συνάντηση έχουν κληθεί και θα παραβρεθούν μέλη  των Δημοτικών και Τοπικών Συμβουλίων των Δήμων της Θεσσαλονίκης και των υπολοίπων έξι νομών της Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς και υποψήφιοι των υπό συγκρότηση συνδυασμών οι οποίοι θα συμμετάσχουν στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.