Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πώς να επιλέξετε τα κατάλληλα για εσάς γυαλιά ηλίου


Ως γυναίκες όταν είστε σε αναζήτηση γυαλιών ηλίου έχετε πολλούς παράγοντες στο μυαλό σας, ώστε να βρείτε το ζευγάρι που θα σας ταιριάξει καλύτερα και θα αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας. Σίγουρα, για το κάθε πρόσωπο υπάρχουν και τα κατάλληλα γυναικεία γυαλιά ηλίου. Πριν όμως προχωρήσετε σε οποιαδήποτε αγορά γυαλιών, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τι θα πρέπει να προσέξετε ώστε να βρείτε τα ιδανικά για εσάς.

Προκειμένου να γίνει πιο εύκολη η αναζήτησή σας, ξεκινήστε από τον σκελετό των γυαλιών ηλίου. Πλέον, οι σκελετοί ανάμεσα στους οποίους μπορείτε να επιλέξετε είναι αμέτρητοι: κοκάλινοι, ξύλινοι, μεταλλικοί, δερμάτινοι. Τα μεγέθη τους διαφέρουν κατά πολύ μεταξύ τους, καθώς επίσης μπορείτε να τους βρείτε πλέον με διάφορες λεπτομέρειες και μικροσκοπικά αξεσουάρ πάνω τους. Παρόλα αυτά, μην ξεχνάτε ότι η εφαρμογή τους στο πρόσωπό σας είναι το σημαντικότερο που θα πρέπει να προσέξετε. Αυτό βέβαια θα είστε σε θέση να το καταλάβετε από το μέγεθος του σκελετού μόλις τα φορέσετε και από το εάν αυτός σας ενοχλεί. Τα σημεία που θα πρέπει να προσέξετε είναι η μύτη σας, στην οποία στηρίζονται, καθώς και το πίσω μέρος των αυτιών σας όπου μπορεί να σας ενοχλούν.

Όσο περίεργο και αν σας φαίνεται, μην ξεχάσετε να αναλογιστείτε και το χρώμα του προσώπου σας πριν αγοράσετε ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου. Καθώς η κάθε γυναίκα έχει διαφορετικό χρώμα στο δέρμα του προσώπου της, είναι πολύ σημαντικό να διαλέξετε αυτά που σας ταιριάζουν πραγματικά. Εάν λοιπόν έχετε μελαχρινό ή κίτρινο πρόσωπο, θα σας ταιριάξουν τα καφέ γυαλιά, καθώς και τα κόκκινα ή ροζ. Εάν το χρώμα του προσώπου σας φέρνει προς το ροζ, προτιμήστε ένα ζευγάρι σε πράσινο, καφέ ή κίτρινο χρώμα. Καλύτερα αποφύγετε τα κόκκινα γυαλιά, τα ροζ και τα πορτοκαλί. Εάν, τέλος, είστε ξανθές, είστε οι πιο τυχερές, καθώς σας ταιριάζουν όλα τα χρώματα γυαλιών.

Εκτός από όλα τα παραπάνω, το σχήμα του προσώπου σας παίζει και αυτό πολύ σημαντικό ρόλο στην ανεύρεση των σωστών για εσάς γυαλιών ηλίου. Εάν λοιπόν έχετε στρογγυλό πρόσωπο, επιλέξτε γυαλιά με γεωμετρικά σχήματα και έντονες γωνίες, προκειμένου το πρόσωπό σας να φαίνεται μακρύτερο και πιο λεπτό. Για το τετράγωνο πρόσωπο, το κατάλληλο σχήμα γυαλιών είναι αυτά με τον οβάλ σκελετό ή με γεωμετρικά σχήματα και ελαφρώς στρογγυλές γωνίες. Στην περίπτωση που έχετε μακρόστενο πρόσωπο, προτιμήστε γυαλιά με στρογγυλό σκελετό ώστε να ισορροπήσετε το μάκρος και το μικρό φάρδος του προσώπου σας. Παράλληλα, έχετε υπόψη ότι οι έντονες χρωματικές αντιθέσεις και οι έντονοι βραχίονες έχουν τη δυνατότητα να κολακεύσουν αυτό το είδος του προσώπου. Σίγουρα είστε βέβαια πολύ τυχερές εάν το πρόσωπό σας έχει οβάλ σχήμα, καθώς σας ταιριάζουν όλα τα σχήματα γυαλιών ηλίου. Ιδανικά μπορείτε να προτιμήσετε έναν σκελετό λίγο πιο φαρδύ από το φαρδύτερο σημείο του προσώπου σας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.