Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

«Κοινωνία σε Κίνηση, Έδεσσα- Βεγορίτιδα»: Μόνιμη και διαρκή συνεργασία με τα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα για την τοπική ανάπτυξη



Προγραμματισμένη συνάντηση με ομάδα φοιτητών του τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν την Τρίτη 19 Μαρτίου 2019 στην Έδεσσα, οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Κοινωνία σε Κίνηση», Βαγγέλης Θωμάς και Τάσος Σιώνης.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια εκπόνησης μελετητικής εργασίας στο εργαστηριακό μάθημα «Προγραμματισμός Αστικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης- Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Έδεσσας», με επιβλέποντες τους Επίκουρους Καθηγητές Α. Καλογερέση και Χ. Κακδέρη. 
Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, αφού συμπλήρωσαν τα εξειδικευμένα ερωτηματολόγια, παραχώρησαν συνέντευξη, όπου μαζί με την ιεράρχηση και καταγραφή των  βασικών προβλημάτων που ταλανίζουν την τοπική κοινωνία, κατάθεσαν τις προτάσεις της δημοτικής παράταξης για το μέλλον που οραματίζεται για τον Δήμο Έδεσσας. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνεργασία με τα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα αποτελεί βασική στόχευση της δημοτικής παράταξης «Κοινωνία σε Κίνηση», προκειμένου να δοθούν επιστημονικά τεκμηριωμένες λύσεις σε θέματα αστικής χωροταξίας και περιβάλλοντος. Παράλληλα, θα προωθηθεί κάθε δυνατή ενέργεια προκειμένου να υπάρξει μόνιμη και διαρκή συνεργασία, με στόχο την ωφέλεια της κοινωνίας και της ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας. 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment