Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ασυνείδητος οδηγός χτύπησε αυτοκίνητο στα Γιαννιτσά και έφυγε - Έκκληση για στοιχεία του (φωτο)



Ασυνείδητος οδηγός με το ΙΧ του, χθες το βράδυ σε περιοχή των Γιαννιτσών χτύπησε σταθμευμένο αυτοκίνητο, προκαλώντας ζημιές ενδεχομένως και άνω των 2.000 ευρώ.

Το συμβάν, σύμφωνα με τον καταγγέλοντα ιδιοκτήτη του χτυπημένου αυτοκινήτου, Νίκο Καρυπίδη, συνέβη χθες στις 8.20 μπροστά από το νηπιαγωγείο, στην περιοχή απέναντι από το κατάστημα του «Κωτσόβολου» στα Γιαννιτσά.

Η καταγγελία- έκκληση από το fb του Νίκου Καρυπίδη για τα στοιχεία του ασυνείδητου οδηγού, αναλυτικά έχει ως εξής:

«Σήμερα Σάββατο στις 20:15 το βράδυ κάποιος ασυνείδητος "οδηγός" μου χτύπησε το αυτοκίνητό μου. Ήταν παρκαρισμένο κάτω από το σπίτι μου στο δρόμο που περνάει από το βενζινάδικο του Παπαδόπουλου μπροστά από το νηπιαγωγείο στην περιοχή απέναντι από το κατάστημα του Κωτσόβολου στα Γιαννιτσά όπως βλέπετε στις φωτογραφίες.

Δεν σταμάτησε καν. Από πίσω του ακολουθούσε ένα άλλο αυτοκίνητο που ούτε αυτό σταμάτησε. Μετά το χτύπημα κατευθύνθηκε προς την πλατεία Γκόνου Γιώτα.


Έχω μαρτυρία από γείτονα που είδε το αυτοκίνητο. Η τροχαία που κάλεσα θα πάρει εικόνες από τις κάμερες που υπάρχουν στην περιοχή... Ο οδηγός μπορεί εντός 24 ωρών να το δηλώσει στην τροχαία χωρίς συνέπειες. Θα αναλάβουν οι ασφαλιστικές εταιρείες. Διαφορετικά θα υπάρχουν πολύ μεγαλύτερες συνέπειες...


Όποιος μπορεί να βοηθήσει θα του είμαι ευγνώμων. Σας παρακαλώ κοινοποιείστε την ανάρτηση αν θέλετε να βοηθήσετε. Αν είδατε κάτι εκείνη την ώρα για κάποιο μαύρο γκρι σκούρο αυτοκίνητο χτυπημένο στην δεξιά του πλευρά να περνάει από μπροστά σας εκείνη την ώρα ή να βρίσκεται κάπου παρκαρισμένο σας παρακαλώ ενημερώστε με κάποιο μήνυμά σας.


Σας ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά...»

Το τηλέφωνο του καταγγέλοντα για τυχόν πληροφορίες που θα βοηθήσουν στον εντοπισμό του δράστη είναι: 698 707 6263.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.