Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διακόπηκε ο αγώνας Oλυμπιακού - Παναθηναϊκού λόγω των επεισοδίων στο ΟΑΚΑ


Οριστική διακοπή στο ντέρμπι «αιωνίων» αποφάσισε ο Γερμανός διαιτητής της αναμέτρησης, Μάρκο Φριτς. Ο αγώνας του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό είχε διακοπεί στο 69΄10΄΄, μετά την είσοδο οπαδών του Παναθηναϊκού στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ. Αυτό είχε συμβεί για δεύτερη φορά, καθώς στο 5ο λεπτό «πράσινοι» οπαδοί κατευθύνθηκαν στον μικρό πάγκο και χτύπησαν τον γυμναστή του Ολυμπιακού, όπως ανέφεραν οι ρεπόρτερ της ΕΡΤ, που μετέδιδε την αναμέτρηση.

Μετά την πάροδο περίπου 40 λεπτών ο διαιτητής και οι αξιωματούχοι της αναμέτρησης βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο, είδαν ότι δεν είχε υπάρξει η πλήρης εκκένωση που ζήτησαν και αποφασίστηκε η οριστική διακοπή του αγώνα, καθώς ο Φριτς έκρινε ότι οι επικρατούσες συνθήκες δεν ήταν κατάλληλες για τη συνέχεια της αναμέτρησης.

Πλέον, ο Παναθηναϊκός, ο οποίος σε εκείνο το σημείο του αγώνα βρισκόταν πίσω στο σκορ από το τέρμα του Γκερέρο (53`), αντιμετωπίζει τον κίνδυνο αφαίρεσης 3 βαθμών για τη διακοπή συν 3 για τα επεισόδια στον περιβάλλοντα χώρο, αν σημειώθηκαν βιαιοπραγίες.


Και μαχαίρι

Των επεισοδίων είχε προηγηθεί καταγγελία-σοκ από πλευράς Ολυμπιακού! 

Κατά τη διάρκεια του «ντου» χούλιγκαν στον πάγκο του Ολυμπιακού, οι «ερυθρόλευκοι» δέχτηκαν απόπειρα επίθεσης χούλιγκαν με μαχαίρι, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Την ίδια ώρα, ωστόσο, διαψεύδεται η χειροδικία σε βάρος του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστα Καραπαπά, με τον παράγοντα των Πειραιωτών να μην βρίσκεται καν στο σημείο, όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού.

Yφυπουργείο Αθλητισμού: Θα απαγορευτεί δια βίου η είσοδος στα γήπεδα σε όσους συλληφθούν για τα επεισόδια

Μετά την ψήφιση, κατά πλειοψηφία, του νέου αθλητικού νομοσχεδίου, οι δράστες των επεισοδίων στο ντέρμπι «αιωνίων» Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ, με αποτέλεσμα την οριστική διακοπή του, για την 25η αγωνιστική της Super League, δεν θα μείνουν ατιμώρητοι.

Σύμφωνα με το νόμο Βασιλειάδη που είναι σε ισχύ, όποιος ή όποιοι συλληφθούν, θα τους ασκηθεί άμεσα από τον εισαγγελέα ποινική δίωξη και θα τους επιβληθούν περιοριστικοί όροι, κάτι που σημαίνει πως θα τους απαγορευτεί δια βίου η είσοδος σε γήπεδα, ανεξάρτητα από το πότε θα γίνει η δίκη! Αν δε, οι συλληφθέντες παραβούν τους περιοριστικούς όρους, τότε κινδυνεύουν άμεσα με ποινή φυλάκισης.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.