Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνάντηση προέδρου Συλλόγου Προστασίας Βεγορίτιδας Ν. Μούλα με την υφ. Ο. Τελιγιορίδου


Συνάντηση με την Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ολυμπία Τελιγιορίδου πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Προστασίας Βεγορίτιδας Νίκος Μούλας στα πλαίσια της 2ης συνεδρίασης του ΦΔΠΠ Δυτικής Μακεδονίας.

Ο κος Μούλας στην συζήτηση για την Έδρα του Φορέα και τα παραρτήματα, αφού προηγουμένως είχε έρθει σε συνεννόηση με τον Βουλευτή Πέλλας Γιάννη Σηφάκη και τον Βουλευτή Φλώρινας Κώστα Σέλτσα, ανέπτυξε το σκεπτικό της δημιουργίας παραρτήματος στο Αμύνταιο και στην Άρνισσα.

Υποστήριξε το δίκαιο αυτό αίτημα στα πλαίσια της αίσθησης ισότητας που πρέπει να νιώθουν οι πολίτες, στην κατανομή των εν δυνάμει θέσεων εργασίας, στην μεγάλη χιλιομετρική απόσταση των πολιτών της Πελλας από την έδρα του Φορέα, στην συνεργασία που θα επιδιωχθεί μεταξύ των δύο Φορέων (Λιμνών και Βουνών) αλλά και στα εν γένει γνωστά προβλήματα που αντιμετωπίζει η λίμνη Βεγορίτιδα.

Με την σειρά της, η κα. Τελιγιορίδου, αφού ποηγουμένως είχε δεχθεί ανάλογα αιτήματα από τους Βουλευτές Πέλλας Γιάννη Σηφάκη και Φλώρινας Κώστα Σέλτσα, δεσμεύτηκε να μεταφέρει το αίτημα στον Υπουργό Περιβάλλοντος κο. Φάμελλο δείχνοντας θετική στην σκέψη της δημιουργίας παραρτήματος τόσο στο Αμύνταιο όσο και στην Άρνισσα.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.