Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το εργαστήρι συμβουλευτικής με θέμα «Συνέντευξη επιλογής προσωπικού» το οποίο οργάνωσε το Κέντρο Κοινότητας Δήμου ΠέλλαςΣτην αίθουσα πληροφόρησης νέων, στο πνευματικό κέντρο Γιαννιτσών, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το εργαστήρι συμβουλευτικής με θέμα «Συνέντευξη επιλογής προσωπικού» το οποίο οργάνωσε το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Πέλλας.

Η ψυχολόγος του κέντρου, υπεύθυνη και συντονίστρια της συγκεκριμένης δράσης, Ρίντου Ευαγγελία, αφού καλωσόρισε τους προσκεκλημένους του σεμιναρίου αναφέρθηκε στην αφορμή και στην αναγκαιότητα της συνάντησης. Τόνισε την ανάγκη των πολιτών να ενημερωθούν σχετικά με  το τι πρέπει να κάνουν και τι πρέπει να αποφύγουν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από μια συνέντευξη, καθώς ένα σημαντικό κομμάτι της διαδικασίας της πρόσληψης για εργασία είναι η διαδικασία της συνέντευξης.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, η κυρία Δημητριάδου Θωμαή, σύμβουλος απασχόλησης(ΙΝΕ ΓΣΕΕ) απάντησε σε πολλά ερωτήματα και έγιναν «ασκήσεις» σε ομάδες.

Στη συνέχεια με έναν ξεχωριστό και ιδιαίτερο τρόπο παρουσιάστηκαν 3 υποθετικά σενάρια συνεντεύξεων από τον κ. Δεμιρτζόγλου Βασίλη, τον κ. Γρηγοριάδη Πέτρο και την κα. Χαμαλίδου Ειρήνη, ηθοποιοί από το «Θεατρικό Εργαστήρι Γιαννιτσών», οι οποίοι με την συμμετοχή τους, τους ρόλους που υποδύθηκαν και τη διάθεσή τους έδωσαν μια πιο διασκεδαστική και ευχάριστη νότα στη συνάντησή μας.

Το κέντρο κοινότητας ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες και όσους διέθεσαν χρόνο, ενέργεια και διάθεση για την υλοποίηση του εργαστηρίου και υπόσχεται ανάλογες δράσεις στο μέλλον!

Με τιμή
Τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Πέλλας


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.