Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιόρτασαν τα κούλουμα οι Στραντζαλιώτες (φωτο)


Για πέμπτη συνεχή χρονιά , ο Σύλλογος Στραντζαλιωτών Νομού Πέλλας «Η ΣΤΡΑΝΤΖΑ» ,γιόρτασε τα Κούλουμα στο Κέντρο Ιππικής Τέχνης (Κτήμα Αγγελίδη).
Από νωρίς το πρωί και μέχρι αργά το απόγευμα, πλήθος κόσμου, ανέβηκε στους πρόποδες του Πάικου για να πετάξει τον χαρταετό και στην συνέχεια αποδεχόμενος την πρόσκλησή μας , να παραβρεθεί στον υπέροχο χώρο, για να γευθεί τα Σαρακοστιανά εδέσματα (φασολάδα, χαλβά ,ελιές ,τουρσί , ταραμά ,λαγάνα και άφθονο κρασί) προσφορά του Συλλόγου μας.
Σε όλη μας την προσπάθεια , χορηγοί ήταν ο κ. Χάρης Αγγελίδης , η ΔΗΚΕΠΑΠ και τα Super Market «FAMILY».
Βοηθοί και συμπαραστάτες : ΙΚΤΕΟ «Αλέξανδρος» , βιομηχανικά πληντύρια «Ξέξασπρο» , ελαστικά «Ζησιάδης» , καφέ-μπουγάτσα «Σερραικόν» , κουφώματα αλουμινίου «Πρόδρομος Πέλκας» , αλλαντικά «Τσομπάνης» , ζαχαροπλαστείο «caramello” , φωτοτυπίες «ΓΡΑΦΗ», ιχθυοπωλείο «ΛΕΡΟΣ» , COFFEE BRANDS , αγροτικά προιόντα «ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ» , «κτήμα ΛΙΓΑ» και κάβα ποτών «Γεωργιάδη».
Όλα αυτά με την αμέριστη βοήθεια των φίλων και μελών , που με πολύ προσωπική εργασία έφεραν σε πέρας μια ακόμα εκδήλωση.

Να μας έχει ο Θεός γερούς 
Πάντα ν ανταμώνουμε 
Και να ξεφαντώνουμε




Με τιμή
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Στραντζαλιτών
«Η ΣΤΡΑΝΤΖΑ»

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.