Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κάλεσμα πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων από το Δήμο Έδεσσας

Ο Δήμος Έδεσσας, η Αντιδημαρχία Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης & Ν.Γενιάς,  απευθύνει  ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους του Δήμου μας.

Η  ανοιχτή πρόσκληση απευθύνεται σε όλα τα μέλη (ή εκπροσώπους αυτών) των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων του Δήμου μας, ώστε να πραγματοποιηθεί μια βάση δεδομένων με ενιαία χαρτογράφηση των στοιχείων, των σκοπών και των δράσεων των Συλλόγων.
Αυτό θα βοηθήσει στην καλύτερη προβολή των εκδηλώσεων των Συλλόγων, αφού θα υπάρχουν τα υπό διερεύνηση στοιχεία στην ιστοσελίδα του Δήμου και θα είναι προσιτά στον καθένα.

Επίσης θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση από τη Δ/ντρια της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας ΠΕ Πέλλας  κα Ελένη Καραντώνη για θέματα που αφορούν τη λειτουργία των συλλόγων. 

Στη συνέχεια θα κληθούν οι Σύλλογοι να καταθέσουν προτάσεις για τη βελτίωση της συνεργασίας τους με το Δήμο.

Η συζήτηση προγραμματίζεται για την Τετάρτη 10 Απριλίου στις 19.00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας.

Παρακαλούμε θερμά για την προσέλευση των Δ.Σ. των αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου ώστε να υπάρξει μια αγαστή συνεργασία για την προώθηση του τοπικού πολιτιστικού και αθλητικού προϊόντος.
Ο Αντιδήμαρχος

Αλέξανδρος Πασχάλης

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.