Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στο ΚΑΠΗ Έδεσσας οι Φυσικοθεραπευτές του ΕΠΑΛ Έδεσσας


Την Πέμπτη 21/3/2019 το μεσημέρι, επισκέφτηκε το ΚΑΠΗ Έδεσσας και συγκεκριμένα το χώρο του Φυσικοθεραπευτηρίου το τμήμα της Γ΄ Λυκείου βοηθών Φυσικοθεραπευτών του ΕΠΑΛ Έδεσσας με οκτώ μαθητές, τους οποίους συνόδευσε ο υπεύθυνος καθηγητής κ. Ισαάκ Παναγιωτίδης.

Ξεναγήθηκαν στο Φυσικοθεραπευτήριο όπου παρακολούθησαν τη λειτουργία των μηχανημάτων με την υπεύθυνη Φυσικοθεραπεύτρια κ. Μαρία Χαρισοπούλου η οποία τους εξήγησε τον τρόπο λειτουργίας των μηχανημάτων καθώς και την εφαρμογή τους. Επίσης είδαν το χώρο όπου πραγματοποιείται το πρόγραμμα κινησιοθεραπείας «Θεραπευτική άσκηση – Κινησιοθεραπεία» που υλοποιείται σε τμήματα με τη συμμετοχή μελών του ΚΑΠΗ.

Το τμήμα του ΕΠΑΛ Έδεσσας ευχαρίστησε την υπεύθυνη Φυσικοθεραπεύτρια για την επίσκεψη στο χώρο του ΚΑΠΗ και την ενημέρωση που τους παρείχε.

Ο Πρόεδρος του «ΕΥ ΖΗΝ» κ. Δημήτριος Γιώγας δήλωσε τη σπουδαιότητα της επαφής των εκπαιδευτικών και των σπουδαστών με τη λειτουργία δομών, εναλλάσσοντας και αποκομίζοντας γνώσεις με τους επαγγελματίες του χώρου. Επίσης τόνισε πως το ΝΠΔΔ του «ΕΥ ΖΗΝ» είναι ανοιχτό για μελλοντικές συνεργασίες με τις εκπαιδευτικές μονάδες του τόπου μας, στηρίζοντας τους νέους και τις επιλογές τους.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.