Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ασφυκτικά γεμάτη η αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών στη θεατρική παράσταση «Πέθανε η θεία;»Θερμό χειροκρότημα για την θεατρική παράσταση του Συλλόγου Στραντζαλιωτών Νομού Πέλλας «Η ΣΤΡΑΝΤΖΑ».
Υλοποιώντας τις πολιτιστικές δράσεις της φετινής περιόδου , ο Σύλλογος , παρουσίασε τη θεατρική παράσταση «Πέθανε η θεία;»  σε σενάριο και σκηνοθεσία Βούλας Αργυράκη.
Πρόκειται για μια παράσταση μέσα από την  οποία αναδεικνύεται με έξυπνο τρόπο και με κωμική διάθεση , η σχέση των μελών μιας οικογένειας σε ένα περιβάλλον όπου κυριαρχεί το προσωπικό συμφέρον , η αναζήτηση του πλουτισμού και η εναλλαγή συναισθημάτων.

Η αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών γέμισε ασφυκτικά στις δύο παραστάσεις το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Μαρτίου , δείγμα της αναγνώρισης του κοινού στην προσπάθεια του Συλλόγου για την αναβίωση και την διάδωση της πολιτιστικής κληρονομιάς.
Μια προσπάθεια η οποία στηρίζεται στο μεράκι και στην αγάπη για την παράδοση και που υποστηρίζεται από χορηγούς , από φορείς και φίλους του Συλλόγου και φυσικά από την εντυπωσιακή παρουσία του κόσμου στις εκδηλώσεις του.
Για την στήριξη αυτή , το Διοικητικό Συμβούλιο , ευχαριστεί την ΔΗΚΕΠΑΠ , το πρακτωρείο ΟΠΑΠ Αχλατλή-Παπαδοπούλου και Ι.ΚΤΕΟ «Αλέξανδρος».
Παράλληλα τις ίδιες ημέρες πραγματοποιήθηκε στις Φέρρες το 11ο Παγκόσμιο Συνέδριο Θρακών στο οποίο παραβρέθηκε ,εκπροσωπόντας τον Σύλλογο Στραντζαλιωτών, ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αντώνης Μουταφτσής. Αδελφοί σύλλογοι από όλο τον κόσμο συναντήθηκαν και συζήτησαν για τις δράσεις των Θρακών ανά τον κόσμο. 


Με τιμή
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Στραντζαλιτών
«Η ΣΤΡΑΝΤΖΑ»

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.