Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τα εγκαίνια έκθεσης της Γιαννιτσιώτισσας κεραμίστριας Αγγελικής Παπαδοπούλου στη Λαμία (φωτο)


Μια μοναδική έκθεση με κεραμικά κοσμήματα και γλυπτά της διεθνώς αναγνωρισμένης κεραμίστριας του ΚΔΑΠ- ΑΜΕΑ Γιαννιτσών, Αγγελικής Παπαδοπούλου, φιλοξενείται αυτές τις ημέρες, στην PurPur Gallery, στη Λαμία.
 Σε μια ξεχωριστά όμορφη βραδιά με υπέροχους ανθρώπους συντροφιά με τα μοναδικά κεραμικά γλυπτά και κοσμήματα εγκαινιάσθηκε η έκθεση «Από τις Μακαρούνες του κόσμου, στο σύγχρονο Κεραμικό κόσμημα» της Αγγελικής Παπαδοπούλου στην PurPur Gallery, το βράδυ της Παρασκευής 15 Μαρτίου 2019.  
Η Γιαννιτσιώτισσα καλλιτέχνης, σύμφωνα με το ηλεκτρονικό περιοδικό  mag24.gr, εντυπωσίασε με το εξαιρετικό της έργο και την προσωπικότητά της, ενώ ο Σύλλογος Γυναικών Λιανοκλαδίου με ξεχωριστή φροντίδα και αγάπη πρόσφερε απλόχερα νοστιμότατες παραδοσιακές γεύσεις του τόπου.
Ιδιαίτερα, οι λάτρεις των κοσμημάτων είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν ξεχωριστά κοσμήματα, έργα τέχνης και συνομίλησαν με την καλλιτέχνιδα. Ταυτόχρονα, η έκθεση αποτέλεσε μια μοναδική εμπειρία και έναν διαφορετικό τρόπο προσέγγισης για εκείνους που παρακολουθούν μαθήματα κατασκευής κοσμημάτων.
Η Αγγελική Παπαδοπούλου ξεδιπλώνει στους πολίτες της Φθιώτιδας, με τον εκφραστικό της λόγο και τις εικόνες του πηλού της γης, το οδοιπορικό της καλλιτεχνικής της διαδρομής καθώς και των επιρροών της από τις κουλτούρες άλλων πολιτισμών.
Η έκθεση «Από τις Μακαρούνες του κόσμου,  στο σύγχρονο Κεραμικό κόσμημα» θα διαρκέσει έως 30 Μαρτίου 2019.
keramistr (Οι φωτογραφίες από το ηλεκτρονικό περιοδικό mag24.gr)

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.