Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το δώρο της Google σε όλους τους χρήστες Gmail


Στον κυβερνοχώρο μπορεί κανείς πολύ εύκολα να δημιουργήσει όποτε και όσους λογαριασμούς e-mail θέλει. Ωστόσο μια νέα ανακάλυψη που λίγοι γνωρίζουν στο Gmail φέρνει τα πάνω κάτω στην ηλεκτρονική αλληλογραφία.

Συγκεκριμένα, με κάθε εγγραφή στο Gmail γίνεται κάτι που μπορεί να μας ωφελήσει. Τι είναι λοιπόν αυτό;

Αναλυτικότερα, με την δημιουργία ενός λογαριασμού Gmail, η Google μας διαθέτει δύο διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Η μία χρησιμοποιεί το κανονικό domain και είναι η @gmail.com, ενώ η δεύτερη διεύθυνση βρίσκεται κάτω από άλλο domain: το @googlemail.com.

Παραδείγματος χάριν, τη διεύθυνση @googlemail.com μπορείς να τη δώσεις μόνο στις στενές σου επαφές ενώ…το email που χρησιμοποιεί σαν domain στο gmail.com μπορείς να το χρησιμοποιείς δημόσια (όπως στο blog σου).

Οι κόκκινες κουκκίδες προειδοποιήσεων που υπήρξαν σύμβολο του Gmail για τόσα χρόνια, τώρα αντικαθίστανται από ένα λευκό χρώμα. Εφόσον η εφαρμογή υιοθετεί το νέο σχεδιασμό, έχουν αλλάξει τα εικονίδια και υπάρχει ένα νέο εικονίδιο hamburger που σας δίνει πρόσβαση στο συρτάρι πλοήγησης.

Την πρώτη φορά που θα ανοίξετε το Gmail αφού ενημερωθεί, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε μεταξύ τριών προβολών:

Προεπιλογή

Άνετο

Συμπαγές

Χάρη στον λευκό σχεδιασμό, θα είναι ευκολότερο να εντοπίσετε διάφορες ετικέτες στα «Εισερχόμενα».

Πηγή: pagenews

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.