Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το 1ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών στη Στοκχόλμη – Erasmus + KA1Τέσσερις εκπαιδευτικοί του 1ου Γυμνασίου Γιαννιτσών βρέθηκαν στη Στοκχόλμη από 24 έως 30 Μαρτίου 2019 συμμετέχοντας στο πρόγραμμα ERASMUS+ /δράση ΚΑ1. Ο τίτλος του προγράμματος ήταν «Ένα μικρό βήμα του σχολείου στην Ευρώπη, ένα μεγάλο βήμα για την εκπαίδευση». Οι εκπαιδευτικοί μας (Φωτοπούλου Σοφία, Καλτσίδου Φωτεινή, Μητκούδη Ανθούλα, Ανδρεάδου Δήμητρα) παρακολούθησαν δομημένο κύκλο μαθημάτων για το εκπαιδευτικό σύστημα της φιλοξενούσας χώρας (Σουηδία), επισκέφθηκαν σχολεία της περιοχής αλλά και ξεναγήθηκαν στην παλιά πόλη της Στοκχόλμης και την Ουψάλα. Στο τέλος συμμετείχαν σε παρουσίαση εργασιών στο πλαίσιο διαδικασίας διάχυσης των γνώσεων και εμπειριών που αποκόμισαν. 
Στο πρόγραμμα συμμετείχαν 92 εκπαιδευτικοί από 13 ευρωπαϊκές χώρες, με τους οποίους οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν και να σχεδιάσουν μελλοντικές συνεργασίες. 
Τον Ιούνιο στο σχολείο μας θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση του συγκεκριμένου προγράμματος, για την οποία θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.

Για το 1ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών
Ο Διευθυντής
Δρ. Ξανθόπουλος Νικόλαος


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.