Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με 10 επιχειρήσεις συμμετέχει στην 5η FRESKON η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας

Στην 5η έκθεση φρούτων και λαχανικών FRESKON 2019 συμμετέχει η Π.Ε. Πέλλας με δέκα (10) επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας.

Η διοργάνωση αποτελεί ίσως το σημαντικότερο θεσμό στον κλάδο φρούτων και λαχανικών, όπου συναντώνται παραγωγοί, εταιρείες, φορείς που ασχολούνται με τον πρωτογενή τομέα.

Η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά επισήμανε τη σημασία συμμετοχής σε αυτές τις διοργανώσεις επιχειρήσεων που παράγουν ποιοτικά αγροτικά προϊόντα, εμπορεύονται και διανέμουν το αποτέλεσμα της προσπάθειας τους που χαρακτηρίζεται και στηρίζεται σε καινοτόμες ιδέες και τάσεις του σύγχρονου μάρκετινγκ. Η κα. Αηδονά εύχεται καλή επιτυχία στις συμμετέχουσες επιχειρήσεις της Π.Ε. Πέλλας.

Οι επιχειρήσεις από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας που θα συμμετέχουν στην 5η FRESKON είναι: Ρόδι Ελλάς, Ρόδι Πέλλας, Βιοαγρός, Καράμπελα, Φρουτεμπορική, Πίλτσης, Βλαδίκας, Γαία Πέλλας, Sulce Fruit και Α.Σ. Πέλλας.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 13 Απριλίου 2019 στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ- Helexpo, περίπτερο 13) στη Θεσσαλονίκη.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.