Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός 12χρονος - Πνίγηκε την ώρα που έτρωγε ένα λουκάνικο


 Ένας δωδεκάχρονος άφησε την τελευταία του πνοή από ανακοπή καρδιάς, νωρίς το πρωί στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο, παρά τις αλλεπάλληλες προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή. Το άτυχο αγοράκι πνίγηκε καθώς έτρωγε ένα λουκάνικο.

Στις 4 τα ξημερώματα κλήθηκε το ΕΚΑΒ από τους γονείς του παιδιού που το βρήκαν να μην μπορεί να μιλήσει. Μάλιστα στο σημείο έφτασαν τρία ασθενοφόρα, ένα από τα οποία ήταν Κινητή Ιατρική Μονάδα.

"Έφτασαν τρία ασθενοφόρα, ο γιατρός δε, ήταν εξειδικευμένος" ανέφερε στο ΑΠΕ ΜΠΕ η διοικήτρια του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη, Βασιλική Παπαχριστοδούλου. “ Η ανάταξη του παιδιού άρχισε από το σπίτι, έγινε μια τεράστια και συνεχής προσπάθεια καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης, σε όλη τη διαδρομή μέχρι και το νοσοκομείο. Δόθηκε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή" τόνισε η διοικήτρια του Ιπποκρατείου.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ο δωδεκάχρονος κατέληξε από ανακοπή καρδιάς, η οποία προήλθε από απόφραξη των αεροφόρων οδών. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα διερευνηθούν στο πλαίσιο της νεκροψίας- νεκροτομής.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Χωρις λογια....κριμα...να χανεται μια παιδικη ψυχουλα ...συλληπητηρια στους γονεις και καλο κουραγιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aν ειναι δυνατο ο θεος να αναπαυσει τη ψυχουλα του κουραγιο να δινει στην οικογενεια του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.