Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πάνω από 20.000 δρομείς στον 14ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος-bwin»


Περισσότεροι από 20.000 δρομείς κάθε ηλικίας θα δώσουν το «παρών» στον 14ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος-bwin», το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Βόρειας Ελλάδας, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 14 Απριλίου 2019, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Η φετινή διοργάνωση είναι αφιερωμένη στον Έλληνα Μαραθωνοδρόμο Στέλιο Κυριακίδη και διοργανώνεται από τον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ, τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, τελεί υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Παράλληλα τη διοργάνωση υποστηρίζουν το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), οι Δήμοι Θεσσαλονίκης, Πέλλας, Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Χαλκηδόνας, Δέλτα και Κορδελιού – Ευόσμου, καθώς επίσης και πλήθος θεσμικών φορέων, φορέων υποστήριξης και εθελοντικών φορέων.

Με την υπόσχεση για μία ανεπανάληπτη εμπειρία άθλησης και ψυχαγωγίας έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τον 14ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος – bwin», που θα πλημμυρίσει τη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία με 20.000 δρομείς κάθε ηλικίας, την Κυριακή 14 Απριλίου 2019.

Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι ο συνολικός αριθμός των δρομέων αναμένεται να φθάσει τους 20.200 συμμετέχοντες, συμπεριλαμβανομένων πρωταθλητών μεγάλων αποστάσεων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και δρομέων κάθε ηλικίας και κάθε επιπέδου φυσικής κατάστασης. Στις τελικές εκτιμήσεις υπολογίζονται και οι 1.500 δρομείς, οι οποίοι θα προστεθούν στους ήδη εγγεγραμμένους, αποκτώντας μία από τις θέσεις που θα διατεθούν με σειρά προτεραιότητας στο Κέντρο Εγγραφών (Registration Center), στο Περίπτερο 2 της ΔΕΘ-HELEXPO, από την Πέμπτη 11 Απριλίου 2019 έως το Σάββατο 13 Απριλίου 2019.

Σύμφωνα με τη διοργάνωση, προγραμματίζονται παράλληλες εκδηλώσεις του 14ου Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος – bwin», που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν τη λειτουργία του Κέντρου Εγγραφών.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.