Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κλήρωση βιβλίων μέσω της πρωτοβουλίας «ΣΚΥ- ΔΡΑση για το βιβλίο 2019»


Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «ΣΚΥ- ΔΡΑση για το βιβλίο 2019» που στοχεύει στην προαγωγή του βιβλίου και της φιλοαναγνωσίας και την οποία υλοποιεί ο Δήμος Σκύδρας μέσω της Δημοτικής Βιβλιοθήκης του Ενιαίου Φορέα Αλληλεγγύης Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας (Ε.Φ.Α.Κ.Π.Π.) προσκαλούνται και φέτος οι συμπολίτες μας, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενος, να συμμετάσχουν σ΄αυτήν με τον εξής τρόπο: καθένας μπορεί πάνω σ΄ένα λευκό χαρτί διαστάσεων 10Χ10 εκ, περίπου, αφού σημειώσει τα στοιχεία του, στη συνέχεια να γράψει τον τίτλο ενός ποιήματος ή διηγήματος ή μυθιστορήματος που έχει γράψει ή θα επιθυμούσε να γράψει ο ίδιος.

Το χαρτί αυτό μπορεί να ζητηθεί, να συνταχθεί και να κατατεθεί την ίδια στιγμή στη Δημοτική Βιβλιοθήκη ή στο Δημαρχείο Σκύδρας, αποτελεί δε αυτόματα συμμετοχή – λαχνό που θα διεκδικήσει, κατόπιν δημόσιας κλήρωσης, ένα βιβλίο απ΄αυτά που θα συλλεχθούν για το σκοπό αυτό μέσω δωρεάς.

Η κατάθεση των συμμετοχών αρχίζει από την Τετάρτη 10 Απριλίου κι ολοκληρώνεται την Τρίτη 30 Απριλίου 2019.

Η κλήρωση, με παράλληλες εκδηλώσεις, όπως είναι η βράβευση μαθητών που διακρίθηκαν σε εκπαιδευτικούς διαγωνισμούς περιφερειακού – πανελλήνιου επιπέδου, θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Μαΐου 2019, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας. Για την ακριβή ημερομηνία κι ώρα θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

Για την κατάθεση των συμμετοχών ή της προσφοράς βιβλίων από συμπολίτες μας ή φορείς και για κάθε σχετική πληροφορία αρμόδια είναι τα στελέχη: στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, η Ελένη Παπαδοπούλου τηλ. 2381351960 και στο Δημαρχείο, ο Δημήτρης Αλεξανδρίδης τηλ. 2381351802.

Και φυσικά θα τονιστεί για μια ακόμη φορά ότι ένα βιβλίο είναι πάντα μια καλή επιλογή δώρου με κάθε αφορμή.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.