Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αποκλειστικό: Προσαγωγή 24χρονου από Κοινότητα του δήμου Πέλλας για τις πυρκαγιές σε Αξιούπολη και Γοργόπη


Προσαγωγή στην Διεύθυνση Αστυνομίας Κιλκίς ενός νεαρού ατόμου, 24 ετών, από Τοπική Κοινότητα του Δήμου Πέλλας, έγινε από αστυνομικούς το πρωί της Τρίτης, για τις πυρκαγιές που ξέσπασαν ταυτόχρονα σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων και σε ένα βυτιοφόρο του ίδιου επιχειρηματία, σε Αξιούπολη και Γοργόπη αντίστοιχα.

Ο νεαρός, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έφερε στα χέρια του εγκαύματα, ανακρίθηκε και αφέθηκε ελεύθερος από τους αστυνομικούς και η έρευνα συνεχίζεται.

Υπενθυμίζουμε ότι ολόκληρη η δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Κιλκίς κινητοποιήθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας για να αντιμετωπίσει δυο πυρκαγιές που ξέσπασαν ταυτόχρονα σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων και σε ένα βυτιοφόρο του ίδιου επιχειρηματία και πιθανότατα οφείλονται σε εμπρησμούς!

Αρχικά, συναγερμός σήμανε γύρω στις 5 τα ξημερώματα, όταν ο επιχειρηματίας ειδοποίησε ότι έξω από την κατοικία του στον οικισμό Γοργόπη φλεγόταν το ιδιόκτητο βυτιοφόρο του που χρησιμοποιούσε για την οικιακή διανομή καυσίμων. Παρά την άμεση επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων, το βυτίο κάηκε ολοσχερώς.

Ωστόσο, την ίδια ώρα ξέσπασε νέα πυρκαγιά, αυτή τη φορά στο πρατήριο του ίδιου βενζινοπώλη στην Αξιούπολη! Οι 18 πυροσβέστες που έφτασαν άμεσα με έξι οχήματα έδωσαν μάχη για να αντιμετωπίσουν τις φλόγες πριν προκαλέσουν εκρήξεις και τα κατάφεραν. Όλα δείχνουν ότι ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης και του βυτιοφόρου είχε γίνει στόχος εμπρηστών που θέλησαν τον βλάψουν και η έρευνα για τον εντοπισμό τους βρίσκεται σε εξέλιξη. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.