Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Πέλλας


Την Τρίτη 2 Απριλίου και ώρα 12:00 συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Πέλλας για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Εξώδικος συμβιβασμός μεταξύ της κ.Μπουγούδη Παρασκευής και του Δ.Πέλλας
2. Έγκριση διενέργειας ηλεκτρονικού, ανοικτού διαγωνισμού, τεχνικών προδιαγραφών και καθορισμός των όρων της διακήρυξης του διαγωνισμού για την προμήθεια: «Προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών του Δ.Πέλλας» Α.Μ.26/2018, Πρ/μού: 422.449,40€ με Φ.Π.Α.
3. Έγκριση ή μη πρακτικού ηλεκτρονικού, ανοικτού διαγωνισμού για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για την εκτέλεση του έργου: «Ασφαλτοστρώσεις αγροτικών δρόμων Δ.Πέλλας» Α.Μ.31/2018, Πρ/μού:2.003.000,00€
4. Έγκριση ή μη πρακτικού αξιολόγησης οικονομικών προσφορών και ανάδειξης προσωρινού αναδόχου του συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια/παροχή υπηρεσιών: «οργάνωση της ιστορικής και πολιτιστικής πληροφορίας και διάχυσής τους στον δημόσιο αστικό χώρο», Α.Μ.12/2018, Πρ/μού: 40.000,00€ με Φ.Π.Α.
5. Παράταση ισχύος της οικονομικής προσφοράς του υποέργου: «Κατασκευή ΕΕΛ Δημοτικής Ενότητας Κύρρου» (Α.Μ.6/2013, Πρ/μού:3.181.306,97€ με ΦΠΑ)
6. Καθορισμός όρων δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικού αναψυκτηρίου στην τοποθεσία Πλατανότοπος Γιαννιτσών
7. Καθορισμός όρων δημοπρασίας για την εκμίσθωση χώρου στο προαύλειο του Δημοτικού Κατ/τος Κρ.Βρύσης για εγκατάσταση ηλεκτρονικού πίνακα 
8. Καθορισμός όρων δημοπρασίας για την εκμίσθωση των αριθ. 247 και 248 αγροτεμαχίων Τ.Κ. Δυτικού Δ.Πέλλας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.