Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ήττα των Ικάρων Γιαννιτσών από τον ΓΑΣ Αλεξάνδρειας


΄΄Συγχαρητήρια για την συμμετοχή στα πλέι οφ. Για τους Ικάρους Γιαννιτσών που μέχρι πριν τρία χρόνια δεν υπήρχαν σχεδόν στον μπασκετικό χάρτη αποτελεί μια μεγάλη επιτυχία. Για το μπάσκετ της πόλης των Γιαννιτσών που έχει σχεδόν 10 χρόνια να βρεθεί ομάδα τους στα πλέι οφ ανόδου της Γ εθνικής είναι πολύ σημαντικό. Εγώ που συμμετέχω πολύ ενεργά στο πρότζεκτ αυτό αισθάνομαι δικαιωμένος γιατί με σοβαρότητα και ταπεινότητα έχουμε φτιάξει φέτος μια ομάδα που κατά γενική ομολογία παίζει σπουδαίο μπασκετ. Κ επειδή οι φιλοδοξίες όλων δεν σταματάνε εδώ ελπίζω στα πλέι οφ να κάνουμε και άλλες υπερβάσεις! Πολλά συγχαρητήρια στους παίχτες και τον προπονητή Λακη Λουση. Τα καλύτερα έρχονται΄΄, δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου Γραμματικού Βαγγέλης.

Η τελευταία αγωνιστική έληξε με ήττα των Ικάρων κόντρα στην ομάδα της Αλεξάνδρειας με τελικό σκορ 65-52. Οι Αετοί Βέροιας όμως κέρδισαν τον Αιγινιακό μέσα στο Αιγίνιο και έτσι οι Ίκαροι τερμάτισαν 4οι. Πλέον τα ζευγάρια των πλει οφς είναι Φοα Αριδαίας- Ίκαροι Γιαννιτσών και Γας Αλεξάνδρειας- Αετοί Βέροιας. 

Το 1ο δεκάλεπτο ήταν το χειρότερο δεκάλεπτο της χρονιάς για τους Ίκαρους οι οποίοι δεν κατάφεραν να προσαρμοστούν και σε αυτό το καινούριο γήπεδο της Αλεξάνδρειας σημειώνοντας μόλις 8 πόντους σε όλη την περίοδο. Παρόλα αυτά ούτε και η ομάδα της Αλεξάνδρειας μπόρεσε να ξεφύγει στο σκορ με το τέλος της περιόδου να τους βρίσκει 13-8. 

Στην δεύτερη περίοδο οι Ίκαροι ανέβασαν λίγο την απόδοση τους σημειώνοντας 15 πόντους στην επίθεση αλλά έπαιξαν και χειρότερη άμυνα με αποτέλεσμα να δεχτούν και περισσότερους πόντους. Τελικό αποτέλεσμα ημιχρόνου 31-23.

Η τρίτη περίοδος ήταν η καλύτερη για την Αλεξάνδρεια η οποία σημείωσε 18 πόντους με τους Ίκαρους να συνεχίζουν να είναι ασυνεπής στην άμυνα και επιθετικά να μην έχουν καταφέρει να βρουν τα πατήματά τους.

Στην τέταρτη περίοδο η ομάδα των Γιαννιτσών προσπάθησε να ψαλιδίσει την διαφορά αλλά η αλεξάνδρεια ήταν καλύτερη και πιο εύστοχη με αποτέλεσμα να πάρουν την νίκη με τελικό σκορ 65-52.

΄΄Χωρίς να θέλω να προσβάλω την προσπάθεια της Αλεξάνδρειας και την δίκαια νίκη απέναντι μας, αξίζει  να σημειωθεί ότι η ολισθηρότητα του υλικού του  ανακαινισμένου παρκέ του αγωνιστικού χώρου είνΙ ακατάλληλη για να έδειχναν οι αθλητές των δύο ομάδων τις αρετές και τις ικανότητές τους. Είναι κρίμα γιατί και εμείς δεν καταφέραμε να προσαρμοστούμε και να παίξουμε αυτό που ξέρουμε και μπορούμε και ήταν κρίμα για τον κόσμο που παρακολούθησε θέαμα χαμηλότερο της αξίας και των δύο ομάδων΄΄, δήλωσε επίσης ο πρόεδρος των Ικάρων Γραμματικού Βαγγέλης.
  
ΓΑΣ Αλεξάνδρειας: Μπαλιάκας 11 (1), Αβραμίδης 6, Σιδηρόπουλος 16 (2), Πρόιος, Ευθυμιόπουλος 2, Κεσίδης, Παπαγερίδης 6, Καρκάρας 7, Καραγιάννης, Χερχελετζής 7, Μπίσκας 10

ΑΟΚ Ίκαροι Γιαννιτσών: Μαλλιάρης 5 (1), Χαραλαμπίδης 18 (1), Ελευθεριάδης 9, Μπογδάνης 5 (1), Μαυρόπουλος 3, Πολυχρονίδης, Καρυπίδης, Υφαντίδης 11 (1), Βουζίνας 1

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.