Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανακοινώσεις ΠΕ Πέλλας


Αίτηση καταχώρισης της ονομασίας '' ΚΛΑΡΙΣΙΟ ΡΟΔΑΚΙΝΟ '' στο μητρώο των ΠΟΠ-ΠΓΕ-ΕΠΙΠ

Από το Τμήμα ΠΟΠ-ΠΓΕ-ΕΠΙΠ της Δ/νσης Συστημάτων Ποιότητας και Βιολογικής Γεωργίας του ΥπΑΑΤ έγινε γνωστό ότι ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Επεξεργασίας και Πώλησης Οπωροκηπευτικών Προϊόντων ( ΑΣΕΠΟΠ ) Βελβεντού, με έδρα το Βελβεντό Κοζάνης, υπέβαλε αίτηση καταχώρισης της ονομασίας '' ΚΛΑΡΙΣΙΟ ΡΟΔΑΚΙΝΟ '' στο Μητρώο ΠΟΠ-ΠΓΕ-ΕΠΙΠ της ΕΕ ως Εγγυημένο Παραδοσιακό Ιδιότυπο Προϊόν (ΕΠΙΠ). Η εν λόγω αίτηση αφού αξιολογήθηκε, δημοσιοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 3α της υπ' αριθμ. 3321/145849/25-10-2018 ΚΥΑ (ΦΕΚ 4980/Β) Υπουργικής Απόφασης με την οποία τροποποιήθηκε η με αριθμ. 261611/2007 ΚΥΑ (ΦΕΚ 406Β), όπως ισχύει.

Κατά της ως άνω αίτησης καταχώρισης έχουν δικαίωμα να υποβάλλουν ένσταση μέχρι και την 29/05/2019 φυσικά ή νομικά πρόσωπα που έχουν έννομο συμφέρον και είναι εγκατεστημένα στην Ελληνική επικράτεια. Σημειώνεται ότι οι ενιστάμενοι δύνανται να έχουν πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία που αφορούν το σχετικό φάκελο μετά από σχετική αίτησή τους. Οι ενστάσεις συμπληρώνονται σύμφωνα με το υπόδειγμα του παραρτήματος Χ της παραπάνω Υπουργικής Απόφασης και υποβάλλονται στη Δ/νση Συστημάτων Ποιότητας και Βιολογικής Γεωργίας , Τμήμα ΠΟΠ-ΠΓΕ -ΕΠΙΠ του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λ. Αθηνών 58 , Αθήνα , εντός της παραπάνω προθεσμίας.

Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το αίτημα τροποποίησης της ονομασίας δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων : http://www.minagric.gr/index.php/el/for-farmer-2/2012-02-02-07-52-07/enstaseis/5466-enstaseis-gia-proionta-pop-pge.

Μ.Ε.Π.
Ο Αν. ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ Δ/ΝΣΗΣ
ΓΑΪΤΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Σας ενημερώνουμε πως ολοκληρώθηκε η αρχική αξιολόγηση των αιτήσεων στήριξης (ένταξη) στο Μέτρο 11 του Π.Α.Α. 2014-2020 "Βιολογικές Καλλιέργειες", σύμφωνα με την αριθ. 4075/182059/31-12-2018 Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων στήριξης, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τους προσωρινούς πίνακες κατάταξης καθώς και για κάθε εξατομικευμένη - αναλυτική πληροφορία μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση της εφαρμογής του Μέτρου 11 της Βιολογικής Γεωργίας https://p2.dikaiomata.gr/Organics16, κάνοντας χρήση των προσωπικών τους κωδικών.

Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι που δεν συμφωνούν με τα ευρήματα της αξιολόγησης μπορούν να καταθέσουν αποκλειστικά ηλεκτρονικά ενδικοφανή προσφυγή, κατά την έννοια του άρθρου 25 του Ν. 2690/1999, από την Τρίτη 16/04/2019 και ώρα 00:00 :01 μέχρι και την Πέμπτη 02/05/2019 και ώρα 23:59:59 στο Πληροφοριακό Σύστημα υποστήριξης του Μέτρου στην ανωτέρω ηλεκτρονική διεύθυνση, κάνοντας χρήση των προσωπικών τους κωδικών.

Παράλληλα, οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να κινήσουν τις απαραίτητες διοικητικές ενέργειες για τη διόρθωση των δεδομένων στη/στις μηχανογραφική/ές βάση/εις μέσω της/των οποίας/οποίων πραγματοποιείται/ούνται από το Πληροφοριακό Σύστημα οι διασταυρωτικοί έλεγχοι. Για τη διευκόλυνσή τους, οι δικαιούχοι μπορούν να συμβουλεύονται το σχετικό εγχειρίδιο χρήσης που υπάρχει αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. “Εγγραφή και Πρόσβαση στις Online εφαρμογές του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.”

Οι οριστικοί πίνακες κατάταξης θα προκύψουν μετά την ολοκλήρωση της εξέτασης των ενδικοφανών προσφυγών, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρ. Γ του άρθρου 12 της ΚΥΑ 2848/145689/28-12-2016, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

Μ.Ε.Π.
Ο Αν. Προϊστάμενος Δ/νσης
ΓΑΪΤΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ


«ΟΛΓΑ» ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ| ΑΙΘΟΥΣΑ Π.Ε. ΠΕΛΛΑΣ –ΕΔΕΣΣΑ (Διοικητήριο)

Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας διοργανώνουν και παρουσιάζουν την θεατρική Παράσταση «ΟΛΓΑ» του Μιχάλη Κοβανίδη, μια παραγωγή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών, σε σκηνοθεσία – ερμηνεία Καλλιόπης Ευαγγελίδου

Κυριακή 21 Απριλίου 2019| Ώρα 20:00 |ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Περίληψη
….Αυτός ο κόσμος, λες και χρειάζεται τους αμαρτωλούς για να υπάρξουν οι Άγιοι…
Μια παράσταση με θέμα τη βία μέσα στην οικογένεια.
Ένας γυναικείος μονόλογος με απρόβλεπτη εξέλιξη στα όρια της λογικής και της τρέλας.

«Όλγα», είναι η γυναίκα που περιμένει τον γιο της από το νηπιαγωγείο, η γυναίκα που πίνει βιαστικά τον καφέ της και κρύβει τα μάτια της. Έχει φως και σκοτάδι στη ματιά της, παλεύει με σκιές και την τρομάζει το έντονο φως. Ψάχνει τις λέξεις που «πεταρίζουν» σαν μικροσκοπικές νυχτερίδες στο μυαλό της. Κείμενο που «διαβάζει» ανθρώπινες καταστάσεις, με χιούμορ και ανατροπές.

«Όλγα» του Μιχάλη Κοβανίδη
Παραγωγή ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών
Σκηνοθεσία - Ερμηνεία: Καλλιόπη Ευαγγελίδου
Σκηνικά: Λιάνα Σπυριδωνίδου
Μουσική: Κωνσταντίνος Ευαγγελίδης
Φωτισμοί: Μιχάλης Κουβόπουλος

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.