Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Απογοήτευση καταστηματαρχών - Χαμηλότερες οι πασχαλινές πωλήσεις συγκριτικά με πέρυσι


Μόνο αισιόδοξα δεν ήταν τα μηνύματα που έλαβαν οι επιχειρηματίες από την αγορά για τον Πασχαλινό τζίρο των εμπορικών καταστημάτων.
Η πασχαλινή «βόλτα» Ελλήνων και ξένων επισκεπτών στις εμπορικές αγορές της Αθήνας, για άλλη μια φορά δεν μεταφράστηκε σε πωλήσεις.
Ενδεικτική είναι και η δήλωση του πρόεδρου του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Σταύρου Καφούνη :
«Δυστυχώς ο αναιμικός τζίρος της Κυριακής 21ης Μαΐου, που τα καταστήματα ήταν ανοιχτά, δεν κατάφερε να αναστρέψει το αρνητικό κλίμα που βιώνει η αγορά το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Η πασχαλινή «βόλτα» Ελλήνων και ξένων επισκεπτών στις εμπορικές αγορές της Αθήνας, για άλλη μια φορά δεν μεταφράστηκε σε πωλήσεις, με αποτέλεσμα η φετινή αγοραστική κίνηση να είναι δραματικά χαμηλότερη από την αντίστοιχη περυσινή.
Το υπερπλεόνασμα και η συλλογή περισσότερων φόρων, οι κατασχέσεις λογαριασμών επιχειρηματιών και πολιτών για χρέη προς το δημόσιο, η πίεση των τραπεζών για αναγκαστική είσπραξη οφειλών, αφήνουν όλο και λιγότερο διαθέσιμο εισόδημα για την αγορά.
Οι δημοσιονομικοί δείκτες μπορεί να δείχνουν σημάδια ανάκαμψης, αλλά η αγορά στενάζει.
Μακάρι την τελευταία στιγμή το δώρο του ιδιωτικού τομέα, να αλλάξει το κλίμα στην αγορά και να δώσει μία ακόμα ανάσα σε όσους έχουν σταθεί όρθιοι στην δεκαετία της οικονομικής κρίσης».

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 σχόλια:

  1. Βρε ποτέ παίρνουν η μέρες εγώ ακόμα στον Απρίλιο είμαι αυτός ποτέ πήγε Μάιο ρίξτε και της τιμές να μπορεί να ψωνίσει ο κόσμος η τιμές πετάνε το εισόδημα μας κάνει υποβρύχιο κολύμπι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τι να ψωνίσει ο κόσμος δεν του άφησαν τίποτε, εξαθλίωση οικονομική.Και μιλάνε για πλεόνασμα,ε αφού μας τα πήραν όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.