Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρόταση μομφής κατά του Πολάκη καταθέτει η ΝΔ, μετά το Πάσχα


Την κατάθεση πρότασης μομφής κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, μετά το Πάσχα, προανήγγειλε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή τις αναρτήσεις του Παύλου Πολάκη κατά του υποψήφιου ευρωβουλευτή του κόμματος, Στέλιου Κυμπουρόπουλου.

«Ντροπή σας που στηρίζετε σιωπηλά τον κ. Πολάκη» είπε ο κ. Μητσοτάκης απευθυνόμενος προς τα κυβερνητικά έδρανα, στη διάρκεια παρέμβασής του κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την Παιδεία στην Ολομέλεια της Βουλής. «Ο κόμπος έφθασε στο χτένι. Ντιμπέιτ δεν θέλατε κ. Τσίπρα; Ντιμπέιτ στη Βουλή για τον κ. Πολάκη» είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σε συνομιλία που είχε στη συνέχεια με δημοσιογράφους στη Βουλή ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε πως «δεν υπάρχει συγγνώμη για τη Ν.Δ. για όσα είπε ο κ. Πολάκης». «Ή τον αποπέμπει ο κ. Τσίπρας ή τον παίρνει αγκαλιά» πρόσθεσε, προαναγγέλλοντας πως η πρόταση μομφής θα κατατεθεί την πρώτη ημέρα που θα ανοίξει η Βουλή».

Αλ. Τσίπρας: Θα μετατρέψω την πρόταση μομφής σε ψήφο εμπιστοσύνης για την κυβέρνηση

«Οποτεδήποτε ο κ. Μητσοτάκης καταθέσει πρόταση δυσπιστίας εναντίον οποιουδήποτε υπουργού, εγώ θα τη μετατρέψω σε διαδικασία ψήφου εμπιστοσύνης για την κυβέρνηση», απάντησε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, από το βήμα της Βουλής.

Ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ότι προσπαθεί να «δραπετεύσει» από την πρόσωπο με πρόσωπο αντιπαράθεση μαζί του για τα κρίσιμα και μεγάλα ζητήματα, καταφεύγοντας σε ένα σπάνιο και πρωτοφανή «επικοινωνιακό αντιπερισπασμό».

Π. Πολάκης: Ο κ. Κυμπουρόπουλος προσβάλλει τα ΑΜΕΑ, όχι εγώ

Ο κ. Κυμπουρόπουλος βρέθηκε στο «στόχαστρο» του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, ο οποίος με ανάρτησή του στο Facebook τον εγκάλεσε για «την πρόσληψή του ως ΑΜΕΑ στο ΕΣΥ» και όχι «με κρίση από συμβούλιο». «Αν διεκδικούσες ίσες ευκαιρίες κύριε Κυμπουρόπουλε, να έβαζες χαρτιά για να προσληφθείς επιμελητής Β΄ στο ΕΣΥ με κρίση από συμβούλιο όπως οι άλλοι γιατροί και όχι έτσι: (όπως δικαιούσουν ως ΑΜΕΑ). Ντροπή και κρίμα να λες αυτά που λες» έγραψε ο κ. Πολάκης στην ανάρτησή του, με την οποία σχολίαζε ανάρτηση του κ. Κυμπουρόπουλου στην οποία ο υποψήφιος ευρωβουλευτής ανέφερε μεταξύ άλλων: «Δεν θέλησα ποτέ μόρια, επιδόματα, χάρες. Ίσες ευκαιρίες διεκδικώ».

Απαντώντας στη συνέχεια σε σχόλια χρηστών του διαδικτύου, ο κ. Πολάκης επέμεινε στις αρχικές του θέσεις, υποστηρίζοντας μάλιστα πως «ο κύριος Κυμπουρόπουλος προσβάλλει τα ΑΜΕΑ» και όχι ο ίδιος.

«Ντροπή είναι η δήλωση εκ του ασφαλούς, αφού έχεις χρησιμοποιήσει την (ορθώς υπάρχουσα) ευεργεσία του νόμου, να δηλώνεις πως δεν θέλεις επιδόματα και χάρες» έγραψε.

Σημείωσε ακόμη πως «το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς φαίνεται στη βοήθεια που έχει δώσει στους αδύναμους αυτά τα χρόνια .Την ηθική να χρησιμοποιείς ένα νόμο που ορθώς υπάρχει για διορισμό στο δημόσιο των ΑΜΕΑ και μετά να δηλώνεις πως δεν θέλω επιδόματα και χάρες, αυτήν την ηθική εγώ δεν την καταλαβαίνω».

Στ. Κυμπουρόπουλος: Λυπάμαι

Σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο κ. Κυμπουρόπουλος εξέφρασε τη λύπη του για τις αναρτήσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας. «Λυπάμαι γιατί όταν μιλάμε για ανθρώπινα δικαιώματα και είναι μια κυβέρνηση η οποία τα προασπιζόταν, δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ανταποκρίνεται σε αυτή την προάσπιση των δικαιωμάτων, γιατί δικαίωμα είναι να μπορώ να φεύγω, να κινούμαι και να βρίσκομαι στο χώρο που θέλω όποτε θέλω» δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά».

«Αυτό είναι ντροπή, όχι προς το πρόσωπό μου, δείχνουν ότι δεν αναγνωρίζεται το πανανθρώπινο δικαίωμα του να κάνω τα θέλω μου όπως τα θέλω... Εγώ είχα την ιδιαίτερη χαρά να το έχω, πρέπει όμως να μιλάμε για όλους και αυτό αναζητώ εγώ» πρόσθεσε, ενώ σε ό,τι αφορά την πρόσληψή του υπογράμμισε πως έγινε με νόμιμη διαδικασία και αξιολόγηση.

Πηγή: naftemporiki.gr

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. Πολύ σωστά του απάντησε ο Πολακης, δεν υφίσταται καμία προσβολή Εφόσον θέλουμε ίσες ευκαιρίες και στα ίσα πρέπει να γίνεται ο διάλογος.
    Πόθεν προσβολή ;
    Είμαι γονεας Αμεα και πρέπει να είμαστε αντικειμενικοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
    ΕΦΤΑΣΕ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ Ο ΚΥΜΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ.
    ΑΚΟΥΝΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ «Δεν θέλησα ποτέ μόρια, επιδόματα, χάρες. Ίσες ευκαιρίες διεκδικώ» ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΠΟΙΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ: ΙΣΕΣ
    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ, ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ Ν.Δ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΓΕΝΕΙΟΚΤΑΤΙΑΣ Ή ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ.
    ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΛΟΠΝ.
    ΚΟΥΛΗ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΟΥΤΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΠΟΛΊΤΕΥΣΗ. Ο ΑΛΕΞΗΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΛΑΒΕΙΣ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ.
    ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ¨¨ΠΡΕΠΕΙ¨¨ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λάθος του κουλη η πρόταση μομφής.
    Ο πολακης, απο μόνος του διώχνει περισσότερους ψηφοφόρους από το συριζα από οτι κερδίζει ο κουλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σιγά την αλήθεια που είπε, που τρέχετε να συμφωνήσετε με έναν καινούργιο Πάγκαλο της πολιτικής τον δήθεν παχιά λόγια που αμέσως έκανε χρήση την βουλευτική ασυλία αυτά τα δήθεν μόνο στην Ελλάδα μπορεί να περάσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για την υπόθεση των Πρεσπών δεν είδα τόση αντίδραση από την ΝΔ και από τον Κούλη.
    Μας δουλεύουν ή νομίζουν ότι μας δουλεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανάρτηση του Κυμπουροπουλου πριν λίγο.
    Ομολογώ πως δεν ξέρω τα παιχνίδια της πολιτικής. Παραμένω ένας άνθρωπος που μπήκε σε αυτήν την διαδικασία γιατί έχω όνειρα και ελπίδα.

    Δεν ήξερες, δεν ρώτησες, δεν διάβασες;
    Μητσοτάκης, λέξη ορόσημο στην πολιτική του τόπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αχ Κουλη πάλι θα σε γλεντήσει ο Αλέξης Πασατέμπο και απόλαυση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άλλοι είναι ανάπηροι στο σώμα και άλλοι στο μυαλό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΑΜΕΑ στο μυαλό πολακης, καταφέρθηκε σε ενα νόμο του κράτους που και ο ίδιος ψήφισε.
    Γιατί??
    Γιατι δεν έκανε το ίδιο για το πρεζόνι την ξαδέρφη τού, την αναισθησιολόγο ντε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.