Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εκλογές στην Παιδαγωγική Εταιρεία Ν. Πέλλας


Από την Παιδαγωγική Εταιρεία Ν. Πέλλας ανακοινώνεται ότι λόγω της λήξης της θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου της, θα διεξαχθούν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου για την επόμενη διετία. Κατόπιν τούτου, καλεί τα μέλη της σε Γενική Εκλογο-απολογιστική Συνέλευση, την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019 και ώρα 7.00 μ.μ. στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

● Απολογισμός πεπραγμένων 
● Οικονομικός απολογισμός
● Εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Ε.Ε.
Υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές μέχρι και την ημέρα των εκλογών στα τηλ. της γραμματείας: 6944554354, 6932068863 και 6977207326. Δικαίωμα του «εκλέγειν-εκλέγεσθαι» έχουν τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την ίδια ημέρα στις 8.00 μ.μ. στον ίδιο χώρο.
Η Παιδαγωγική Εταιρεία αποστέλλει επίσης πρόσκληση προς όλους τους ενδιαφερόμενους, ελπίζοντας στην προσέλευση και στην εγγραφή νέων μελών με διάθεση και όρεξη για ενεργή συμμετοχή στις δράσεις της. 
Μέλη της Εταιρείας μπορούν να γίνουν πολίτες οι οποίοι έχουν σχέση με το αντικείμενο, λόγω ανάλογων σπουδών, αλλά και κάθε πολίτης που θέλει να καταθέσει τον προβληματισμό του σε θέματα παιδείας και πολιτισμού και να αναζητήσει τρόπους προσέγγισης και αποτελεσματικές λύσεις.

Εγγραφή νέων μελών: 3€. 
Ετήσια συνδρομή: 5€

Με εκτίμηση Το Δ.Σ. της Παιδαγωγικής Εταιρείας Ν. Πέλλας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.