Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ένα ξεχωριστό δώρο για τον Ιβάν Σαββίδη από Γιαννιτσιώτη καλλιτέχνη! (φωτο)



Ένα ξεχωριστό δώρο, μεγάλης καλλιτεχνικής αξίας δέχθηκε από συντοπίτη μας ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης την περασμένη Κυριακή, λίγο πριν τον αγώνα με τον Λεβαδειακό, στην Τούμπα Θεσσαλονίκης και την μεγάλη γιορτή της κατάκτησης του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Πιο συγκεκριμένα, ο εν λόγω καλλιτέχνης από τα Γιαννιτσά (θέλει προς το παρόν να μην αποκαλυφθεί το όνομά του) έστειλε με τον γαμπρό του, το απόγευμα της Κυριακής, στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς», ένα δώρο για τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ προκειμένου να του το παραδώσει ο ίδιος.

Το αίτημά του έγινε δεκτό κι έτσι ο γαμπρός του είχε την χαρά και την τιμή να συναντηθεί με τον Ιβάν Σαββίδη και να του παραδώσει το δώρο του πεθερού του: Μια χειροποίητη εικόνα της Παναγίας, φτιαγμένη από χειροποίητο κρύσταλλο, με φυσικά υλικά, όλα από το Άγιο Όρος. 
Ο κ. Σαββίδης, φανερά έκπληκτος, αλλά παράλληλα πολύ ευχαριστημένος, συγκινημένος και ευτυχισμένος με το μοναδικό αυτό δώρο, ενδιαφέρθηκε και ρώτησε να μάθει το όνομα του καλλιτέχνη από τα Γιαννιτσά που την φιλοτέχνησε!

Στη συνέχεια ευχαρίστησε θερμά τον συντοπίτη μας για το μοναδικό δώρο και αντάλλαξαν ευχές για το Πάσχα! 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.