Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νέα συνάντηση των υποψηφίων του συνδυασμού "Πέλλα Μπροστά"



Συζήτηση για όλες τις πτυχές του προεκλογικού αγώνα και κατευθυντήριες γραμμές για τις εκλογές της 26ης Μάϊου έγινε σε νέα συνάντηση που είχαν ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεόδωρος Θεοδωρίδης και οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Ο κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης τόνισε ότι πρέπει να πάμε την Πέλλα Μπροστά από την πρώτη Κυριακή με σταθερά και μεθοδικά βήματα, τονίζοντας το όραμα και τους στόχους που έχουμε ως συνδυασμός για το Δήμο μας. 

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Ιππικής Τέχνης – Αθλητισμού και Πολιτισμού Πέλλας όπου οι υποψήφιοι σύμβουλοι είχαν την ευκαιρία να δουν, να ακούσουν, να μάθουν και να ενημερωθούν.

Οι εισηγητές αναφέρθηκαν στα στοιχεία του προεκλογικού αγώνα και στα ζητήματα δημοσιοποίησης των θέσεων και απόψεων. Κυρίως, δόθηκε έμφαση στις παρεμβάσεις που την επόμενη τετραετία θα πρέπει γίνουν για να βγει από το τέλμα ο Δήμος Πέλλας, μέσα από στοχευμένο και συγκροτημένο πρόγραμμα.

Βαρύτητα δόθηκε επίσης στην απόρριψη της υποσχεσιολογίας, αφού μέλημα είναι «να λέγονται όσα γίνονται» και «όχι απλώς να γινόμαστε αρεστοί».
Επίσης, στη συνάντηση έγινε συζήτηση για τις αλλαγές στον «Κλεισθένη», κυρίως σε ζητήματα νομικής φύσης και πληροφόρησης των μελών του συνδυασμού.
Έτσι, μέσα από μια πλατιά ενημέρωση, από την σύσφιξη των δεσμών μεταξύ των μελών και από συζήτηση για θέματα προγράμματος, η «Πέλλα Μπροστά» προχωρά μαζί με τις Πελλιώτισσες και τους Πελλιώτες για τον Δήμο της νέας εποχής. Έναν Δήμο που θα καινοτομήσει και πλέον θα πάει μπροστά.
pellamprosta@gmail.com – 2382029340 – www.facebook.com/pellamprosta

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment