Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θωμάς Γιόφκος: Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο


Συνάντηση και μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση με τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμο, είχε ο συντοπίτης μας υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη Νέα Δεξιά, Θωμάς Γιόφκος, ο οποίος πήρε την ευχή του για «καλό αγώνα για την Ελλάδα και την Ορθοδοξία μας».

Η συνάντηση έγινε στο Μητροπολιτικό Μέγαρο της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης και ο Παναγιώτατος ενημέρωσε τον κ. Γιόφκο για κάποια άμεσα σχέδια που έχει σχετικά με τη δημιουργία Κοινωφελούς Ιδρύματος, το οποίο θα έχει την δυνατότητα να περιθάλψει και άστεγους συμπολίτες μας εντελώς δωρεάν, αλλά προσκρούει σε τυπικές διαδικασίες για την έκδοση αδείας.

«Θα ήθελα να κάνω έκκληση σε όλους τους αρμόδιους φορείς να συμβάλλουν και να στηρίξουν την πρωτοβουλία της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης και τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Άνθιμο», τονίζει ο κ. Γιόφκος, προσθέτοντας: «Τέτοια μεγαλόπνοα κοινωφελή έργα, αμιγώς χρηματοδοτούμενα από Μητροπόλεις ή τον ιδιωτικό τομέα, θα έπρεπε να έχουν την αμέριστη συμπαράσταση από την Πολιτεία».

Η περιοδεία του υποψηφίου Ευρωβουλευτή από την Πέλλα συνεχίζεται με συναντήσεις και επαφές με εκπροσώπους πολιτικών, παραγωγικών και επιστημονικών φορέων ανά την Ελλάδα.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment