Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το ΓΕΛ Αριδαίας στην Τενερίφη Ισπανίας (φωτο)


Στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus + KA1 με τίτλο «Safe N.E.T.S.S.: Neuroeducation-Emotional Empowerment Training on Soft Skills» και αριθμό σύμβασης: 2018-1-EL01-KA101-047232, στο οποίο συμμετέχει το Γενικό Λύκειο Αριδαίας, μετακινήθηκαν για επιμόρφωση οι καθηγήτριες Θύμνιου Αναστασία και Περμεκερλή Μαρία. Η επιμόρφωση έλαβε χώρα στην Τενερίφη της Ισπανίας, φορέας της επιμόρφωσης ήταν η εταιρεία IFOM και διήρκησε από τις 10 έως και τις 16 Μαρτίου 2019 (συνολικά 35 ώρες), κατά τις οποίες πραγματοποιήθηκαν θεωρητικές εισηγήσεις και βιωματικά εργαστήρια γύρω από το πεδίο της επικοινωνίας, λεκτικής και μη, της σωστής ηγετικής -διοικητικής στρατηγικής, της διαχείρισης συγκρούσεων, των δεξιοτήτων παρουσίασης και δημόσιας ομιλίας αλλά και της σωστής διαχείρισης του χρόνου.

Στη συνέχεια, από 18 έως και 23 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε δεύτερη επιμόρφωση από τον ίδιο πάροχο, πάλι στην Τενερίφη, στην οποία συμμετείχαν οι εκπαιδευτικοί Ευταξιάδου Ελένη και Παπανικολάου Κωνσταντίνα, και η οποία αφορούσε στα θέματα της διαχείρισης του άγχους και των κρίσεων. Η επιμόρφωση περιελάμβανε θεωρητικές εισηγήσεις και βιωματικά εργαστήρια.

Θα ακολουθήσουν εκδηλώσεις διάχυσης των αποτελεσμάτων των σεμιναρίων σε ημερομηνίες που θα γνωστοποιηθούν άμεσα. 
ispg
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.