Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

«Το νέο λύκειο» - Η εκδήλωση της Α΄ ΕΛΜΕ Πέλλας


Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Απριλίου το απόγευμα η εκδήλωση – ομιλία της Α’ ΕΛΜΕ Πέλλας με θέμα το νέο λύκειο. Η εκδήλωση έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων του εργατικού κέντρου Έδεσσας, παρουσία δεκάδων κόσμου (εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές).
   Προσκεκλημένοι ομιλητές ήταν ο Πρόεδρος του Κέντρου Εκπαιδευτικών Μελετών και Τεκμηρίωσης της ΟΛΜΕ κ. Ανδρινόπουλος Γιώργος, ο Αντιπρόεδρος του ίδιου φορέα κ. Γεωργιάδης Θωμάς, η Γενική Γραμματέας του ΚΕΜΕΤΕ κυρία Μανουσογεωργκάκη Στέλα, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του ΚΕΜΕΤΕ κυρία Γεωργαρίου Μαρία, καθώς και ο Ταμίας της ΟΛΜΕ κ. Τσούχλος Θεόδωρος. Οι παραπάνω ομιλητές παρουσίασαν τα βασικά σημεία του νομοσχεδίου που έχει εισαχθεί στη βουλή για συζήτηση και ψήφισα και ανέπτυξαν τις επερχόμενες επιπτώσεις την καθημερινή λειτουργία και τις νέες συνθήκες που θα προκύψουν στα λύκεια με την εφαρμογή του προτεινόμενου σχεδίου. Ακολούθησαν ερωτήσεις από το κοινό και συζήτηση επί των θέσεων που παρουσιάστηκαν.
   Με την ευκαιρία της παρουσίας των στελεχών του ΚΕΜΕΤΕ και της ΟΛΜΕ στην Έδεσα, πραγματοποιήθηκαν και επισκέψεις στα σχολεία της περιοχής, όπου ενημερώθηκαν οι εκπαιδευτικοί τόσο για το θέμα του νέου λυκείου, όσο και για τα υπόλοιπα τρέχοντα θέματα της εκπαιδευτικής κοινότητας.

για το Δ.Σ. της Α’ ΕΛΜΕ Πέλλας
Πριβαρτιτσάνης Πέτρος
Πρόεδρος

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.