Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δημοτικό Σχολείο Ν. Πέλλας: Αθλητική Πολιτιστική Εκδήλωση - Εκπαιδευτική Εθελοντική Δράση για Δότες Αίματος και Μυελού των Οστών



Το σχολείο μας στα πλαίσια της 3ης Εκπαιδευτικής Εθελοντικής Δράσης για Δότες Αίματος και Μυελού των Οστών ολοκλήρωσε για την σχολική χρονιά 2018-19 το Eυρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ Sport «IMPACT- Identification and Motivation of inactive youth who mostly need PhysicalACTivity»Εντοπισμός και Παρακίνηση των υποκινητικών νέων που χρειάζονται περισσότερη συμμετοχή σε Φυσική Δραστηριότητα , με την οργάνωση Αθλητικής Πολιτιστικής Γιορτής την Παρασκευή 5 Απριλίου 2019 στην Σύγχρονη και Αρχαία Πέλλα.

Συμμετείχαν το Δημοτικό Σχολείο Νέας Πέλλας, το Δημοτικό Σχολείο Παραλίμνης ,το Δημοτικό Σχολείο Πέλλας ,η Β΄τάξη του Γυμνασίου Πέλλας και το Ειδικό Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Γιαννιτσών.

Τα παιδιά ξεναγήθηκαν στο Κέντρο Επισκεπτών Πέλλας, , πήραν σύντομες πληροφορίες από τους μαθητές για την Ιστορία της Άθλησης στην Αρχαία Πέλλα. και πρόβαλλαν το μήνυμα (βραχιολάκι του Εθελοντή)

Έκαναν Πεζοπορία –trekking ,διαδρομή από το Κέντρο Επισκεπτών Πέλλας στο νότιο μέρος του Αρχαιολογικού Χώρου της Πέλλας όπου συμμετείχαν σε αθλητικές δραστηριότητες (Μήκος, Ακοντισμός, Δισκοβολία, Αγώνας δρόμου . επίδειξη Πάλης Μήκος),

Προσκεκλημένοι στην εκδήλωση ο Δήμαρχος Πέλλας, ο Ευρωβουλευτής Θεόδωρος Ζαγοράκης ,ο Καθηγητής αθλητικού τουρισμού στο τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο, κ Γεώργιος Κώστα, ο Ολυμπιονίκης στην πάλη Απόστολος Τασκούδης,και ο Θεοδόσης Παυλίδης πρωταθλητής ελευθέρας πάλης .

Ευχαριστούμε θερμά την Εφορία Αρχαιοτήτων Πέλλας για την παραχώρηση του χώρου και τον Δήμο Πέλλας που είναι χορηγός της εκδήλωσης.Τον Χρήστο Μυλωνόπουλο που συνόδευσε μουσικά την εκδήλωση και τον Σύλλογο «΄Οραμα Ελπίδας» που μοίρασε στα παιδιά τα βραχιολάκια του εθελοντή δότη μυελού των οστών.

Συγχαρητήρια στα παιδιά και στους εκπαιδευτικούς των σχολείων που συμμετείχαν και στήριξαν για μια ακόμη φορά το πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Συγχαρητήρια στον υπεύθυνο της εκδήλωσης, εκπαιδευτικό φυσικής αγωγής, Χρήστο Μπαλάσκα και στον συνάδελφο εκπαιδευτικό,Καψάλη Ιωάννη που με μεγάλο μεράκι αποθανάτισε τις όμορφες στιγμές!







Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥς ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΈΣ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.