Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πραγματοποιούσε αγορές μέσω διαδικτύου με κλεμμένη κάρτα


Aπό την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος σχηματίστηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας σε βάρος Έλληνα για απάτη κατ’ εξακολούθηση, μέσω διαδικτύου.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία σε αστυνομικό τμήμα, σύμφωνα με την οποία διαπίστωσε χρώσεις στην πιστωτική του κάρτα για διαδικτυακές αγορές, που δεν είχε πραγματοποιήσει ο ίδιος.
Το προανακριτικό υλικό τέθηκε υπόψη της αρμόδιας Εισαγγελίας Πρωτοδικών, η οποία παράγγειλε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την ανακάλυψη του δράστη.
Από την ενδελεχή ψηφιακή - διαδικτυακή έρευνα και την προκαταρκτική εξέταση διαπιστώθηκε η εμπλοκή ατόμου, ο οποίος υπέκλεψε τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας του παθόντα και στη συνέχεια πραγματοποίησε (53) διαδικτυακές συναλλαγές, αξίας περίπου 1.000 ευρώ.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του υπεβλήθη στην αρμόδια Εισαγγελία Πρωτοδικών.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.