Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στην Αττάλεια η Θ. Τζάκρη ως μέλος της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΝΑΤΟ


Από το γραφείο της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρας Τζάκρη ανακοινώνεται ότι από σήμερα Παρασκευή 12 Απριλίου ως την Κυριακή 14 Απριλίου η βουλευτής θα βρίσκεται στην Αττάλεια της Τουρκίας ως μέλος της Ελληνικής Αντιπροσωπείας της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ για τις εργασίες του 99ου ROSE-ROTH / Ειδικής Ομάδας για τη Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή. 
Κατά τη διάρκεια των εργασιών των τριών ημερών της Ειδικής Ομάδας για τη Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή θα συζητηθούν τα εξής θέματα: Κατάσταση στη Συρία, Κεντρική Ασία - Διακυβεύματα και Προκλήσεις, Μετανάστευση: μεταξύ των προκλήσεων ανθρωπισμού και ασφάλειας, Λιβύη και Sahel, Αλλαγή και Συνέχεια στον Περσικό Κόλπο, Η Κατάσταση Ασφαλείας στο Ιράκ, Ρωσία και Κίνα στη Μέση Ανατολή, Πρόσφατες εξελίξεις στη διαμάχη Ισραήλ - Παλαιστίνης, Οι προκλήσεις των πολιτικών και θεσμικών μεταρρυθμίσεων στην Περιοχή Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.