Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παραχώρηση κτηρίου των Καλυβίων, από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στο Δήμο Σκύδρας


Υπογράφτηκε στα Γιαννιτσά , την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019, το πρωτόκολλο παράδοσης και παραλαβής ακινήτου που βρίσκεται στην Κοινότητα Καλυβίων, κυριότητας Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων,  μεταξύ του εκπροσώπου του Υπουργείου Στέφανου  Πούλιου Προϊσταμένου Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης και Ελέγχων Νομού Πέλλας  και της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου.
Το πρωτόκολλο υπογράφτηκε σε εφαρμογή της με αρ.101/7976/14-1-2019 απόφασης του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για δωρεάν παραχώρηση στο Δήμο Σκύδρας.

Η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου με αφορμή τα παραπάνω  τόνισε τα εξής:

«Άλλο ένα αίτημα – διεκδίκηση του Δήμου μας είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Πρόκειται για τη δωρεάν παραχώρηση από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στο Δήμο Σκύδρας ενός οικοπέδου με το υφιστάμενο σ΄αυτό κτίσμα εμβαδού 556 τ.μ. που βρίσκεται στην Κοινότητα Καλυβίων με σκοπό να χρησιμοποιηθεί για τη στέγαση και τη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων και την ίδρυση λαογραφικού μουσείου. Η διάρκεια της παραχώρησης ορίστηκε για είκοσι πέντε χρόνια με δυνατότητα παράτασης μέχρι δέκα χρόνια. Παράλληλα, το μήνα  Μάρτιο, ο Δήμος μας έχει καταθέσει στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, μέσω της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, αίτημα σύναψης προγραμματικής σύμβασης για την απαιτούμενη ανακαίνιση του κτηρίου.
Ευχαριστώ θερμά για την συνεργασία και τη συμβολή τους στο θετικό αυτό αποτέλεσμα  για την Κοινότητα Καλυβίων και τους κατοίκους της: το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων,  τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αμύντας» Καλυβίων Νικόλαο Καμάρογλου και τα Μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου. 
Συνεχίζουμε δυναμικά!».
                                                                    
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.