Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τουρνουά φιλικών αγώνων Δέκα (Νίκου Χατζηβρεττα) - Ικάρων Γιαννιτσών



Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη η μπασκετική εξόρμηση της ακαδημίας μπάσκετ ικαροι Γιαννιτσών τη μεγάλη Τρίτη που μας πέρασε στη Θεσσαλονίκη. Ικαροι μαζί με τις ακαδημίες της ΔΕΚΑ του Νίκου χατζηβρέττα του  (μεγάλου άσου του Ηρακλή, Άρη, Παναθηναϊκού, Τσσκα) πρόσφεραν θέαμα αντάλλαξαν εμπειρίες και έφεραν το φίλαθλο κόσμο κοντά στο παιδικό μπάσκετ. Στο κατάμεστο, από αθλητές και πολλούς γονείς γήπεδο της ΔΕΚΑ στον Εύοσμο ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία τη μεγάλη Τρίτη 23 Απριλίου του τουρνουά μπάσκετ τμημάτων υποδομής που συνδιοργάνωσαν οι παραπάνω ακαδημίες. Στους τέσσερις συνολικά αγώνες που διεξήχθησαν πήραν μέρος πάνω από 50 αθλητές των Ικάρων γενιάς του 2009 ως 2005, αποσπώντας τα ένσημα για την μπασκετική βελτίωση μέσω της μεθοδικής δουλειάς που γίνεται και από τον τεχνικό διευθυντή των Ικάρων καραμιχάλη Δημήτρη.


Υπεύθυνοι προπονητές των Ικάρων Σποντης Νίκος, Καραμιχάλης Δημήτρης Βελικα Κατερίνα και Βουζίνας Παναγιώτης ευχαρίστησαν τον υπεύθυνο προπονητή της ΔΕΚΑ Νίκο χατζηβρέττα, για την άψογη υποδοχή Φιλοξενία καθώς και για την επιτυχημένη διεξαγωγή των φιλικών αγώνων καθώς και όλους τους αθλητές για τη συμμετοχή τους στο τουρνουά. 

"Προσφέραμε στους μικρούς μας αθλητές την εμπειρία αγώνων, σε ένα φιλικό κλίμα όπου μπόρεσα να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους σε έναν από τους μεγαλύτερους και πιο οργανωμένος συλλόγους της Θεσσαλονίκης. Ευχαριστούμε τον γενικό υπεύθυνο Νίκο χατζηβρέττα αλλά και όλους τους συνεργάτες του για την τιμή που μας έκαναν και ευελπιστούμε να ανταποδώσουμε τη ζεστή Φιλοξενία του στα Γιαννιτσά, δήλωσε ο προπονητής των Ικάρων Νίκος Σπόντης. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.