Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έρχεται τεράστια αλλαγή στο Facebook: Τι θα ενσωματωθεί στη βασική πλατφόρμα


Όποιος έχει smartphone και είναι χρήστης του Facebook γνωρίζουν πώς πάει το πράγμα: ενεργοποιήσεις τον λογαριασμό σου στο κινητό, και αμέσως το Facebook σου ζητά να κατεβάσεις και το Messenger, αν επιθυμείς να έχεις προσωπικούς διαλόγους με τους φίλους σου.

Η τακτική του Facebook είχε προκαλέσει προβληματισμό σε πολλούς χρήστες, καθώς το Messenger είναι ενσωματωμένο στην βασική πλατφόρμα του Facebook όταν μπαίνουν στον λογαριασμό τους μέσω υπολογιστή.

Ωστόσο, κατά τα φαινόμενα, στο πλαίσιο της προαναγγελθείσας ενοποίησης σε μια πλατφόρμα των Instagram, WhatsApp, και Messenger, ένας ερευνητής παρουσίασε την εφαρμογή του Facebook με το Messenger ενσωματωμένο σε αυτή.

Πιθανολογείται ότι η επιστροφή του Messenger στη βασική εφαρμογή αποτελεί μέρος της ενοποίησης και καταδεικνύει την αλλαγή στάσης του Μαρκ Ζάκερμπεργκ, ο οποίος το 2014 υποστήριζε ότι πρέπει η κάθε εφαρμογή να είναι ανεξάρτητη για να είναι πιο αποτελεσματική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Facebook προτίθεται να ενοποιήσει τα πάντα μέχρι το 2020.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.