Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μεγάλη νίκη και πρόκριση στο Final 4 ο Γ.Α.Σ. Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών


Συνεχίζει στο FINAL 4 το παιδικό τμήμα του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών για το πρωτάθλημα Παίδων της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. πετυχαίνοντας μεγάλη νίκη απέναντι στον Πιερικό την Κυριακή 14/04/2019, στο κλειστό Γυμναστήριο Νάουσας, κερδίζοντας την ομάδα του Πιερικού με σκορ 63-66 στην παράταση.

Δυνατά μπήκαν στο ματς και οι 2 ομάδες όμως ο Πιερικός ήταν αυτός που πήρε διαφορά 7 πόντων στο 1ο δεκάλεπτο με σκορ 22-15. Η ομάδα από του «Μέγα» όμως στο 2ο δεκάλεπτο αντέδρασε και κατάφερε να ισορροπήσει το σκορ αλλά και να μειώσει την διαφορά στους 4 πόντους στο τέλος του ημιχρόνου (30-26).

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες δεν πήραν μεγάλες διαφορές και το 3ο δεκάλεπτο έκλεισε με 39-37 υπέρ του Πιερικού.

Η συνέχεια του παιχνιδιού δεν ήταν για καρδιακούς. Αφού είχε ολοκληρωθεί και το 6ο λεπτό της τελευταίας περιόδου οι ομάδες ήταν μαζί στο σκορ με 43-43. Όμως με δύο συνεχόμενα καλάθια η ομάδα του Πιερικού πήρε κεφάλι στο σκορ με συν 4 (48-44) δύο λεπτά πριν το τέλος. Η ομάδα των Γιαννιτσών όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Δύο λεπτά πριν το τέλος του παιχνιδιού η ομάδα του «Μέγα» κατάφερε όχι μόνο να ανατρέψει το σκορ αλλά και να πάρει διαφορά 2 πόντων (51-53) 1,8 δευτερόλεπτα πριν από την λήξη. Στην τελευταία ουσιαστικά επίθεση του παιχνιδιού ο Πιερικός κέρδισε καθαρό φάουλ εντός χρόνου και ο παίχτης της Κατερίνης με 2/2 βολές έστειλε το ματς στην παράταση.

Συγκλονιστικά πράγματα συνέβησαν στην παράταση με τις 2 ομάδες να είναι φανερά κουρασμένες. Ο Πιερικός κατάφερε να πάρει διαφορά 6 πόντων (61-55) δύο λεπτά πριν από την λήξη της παράτασης. Όμως η ομάδα του «Μέγα» για άλλη μία φορά δείχνοντας χαρακτήρα έκανε την

μεγάλη ανατροπή. Με πίεση σε όλο το γήπεδο και με απίστευτη ενέργεια από τους παίκτες των Γιαννιτσών κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι και να το φέρει στην ισοπαλία (63-63) 17.3 πριν από την λήξη της παράτασης. Με μία επίθεση να απομένει και όλη πλέον για τον Σύλλογο των Γιαννιτσών μετά από καλή κυκλοφορία της μπάλας κατάφερε να βγάλει ελεύθερο τρίποντο και να ευστοχήσει στην λήξη του παιχνιδιού. Η κόρνα σφύριξε και ο Μέγας ήταν ο μεγάλος νικητής με σκορ 63-66.

Μετά το τέλος του αγώνα οι προπονητές της ομάδας των Γιαννιτσών δήλωσαν τα εξής:

Χ. Χαριτίδης: «θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Έκαναν ένα πολύ όμορφο αλλά και δυνατό παιχνίδι σε άμυνα και επίθεση. Δείξαμε μεγάλο πάθος και είχαμε διάθεση για την νίκη απέναντι σε μία πραγματικά πολύ καλή ομάδα όπως ήταν ο Περικός. Καταφέραμε λοιπόν να πετύχουμε τον πρώτο στόχο μας. Συνεχίζουμε με μεγαλύτερη διάθεση αλλά και με περισσότερο πάθος στον επόμενο στόχο μας που είναι να κάνουμε ότι καλύτερο στην διοργάνωση του τελικού.

Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Περικού για την πραγματικά πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε.»

Γ. Κασιμίδης: «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που σήμερα έδειξαν στοιχεία από μία πολύ σοβαρή και ώριμη ομάδα. Αυτό μας κάνει χαρούμενους γιατί όλη αυτή η δουλεία, είναι μία συλλογική προσπάθεια που γίνετε χρόνια στην υποδομή του συλλόγου μας σε όλα τα τμήματα. Όλα αυτά τα παιδιά που αγωνίζονται στο παιδικό τμήμα προέρχονται από τα σπλάχνα της ακαδημίας μας και αγωνίζονται και στο ανδρικό τμήμα του συλλόγου μας με σκοπό να τους δώσουμε όσες πιο πολλές αγωνιστικές παραστάσεις μπορούμε.

Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια και στην πολύ μαχητική ομάδα του Πιερικού για την πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε

Ακόμα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς των αθλητών μας που ακολουθούν την ομάδα και στηρίζουν πάντα τον σύλλογό μας.»

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΓΑΣ Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών: (Προπονητής: Χ. Χαριτίδης – Ι. Κασιμίδης): Στεργιόπουλος Π. 15π, Παρτσαλάκης Σ. 2π, Πέτσος Θ. 19π, Παπαδόπουλος Γ. 18π, Βαιραμίδης Κ. 6π, Χαλόφτης Ι. 6π., Καρολίδης Ι., Υγειονομάκης Κ., Χαραμής Σ., Μιτσάγγας Π.

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος: (Προπονητής :Γκογκίδης Χ.): Παπαδόπουλος Ν., Καραγιάννης Θ. 2π, Τσαλμπούρης Α., Σιδηρόπουλος Χ. 6π, Πουτσίκης Η. 2π, Χατζηαγοράκης Σ. 23π, Ρέντζος Α. 8π, Μυλοβιανός Α., Φυτόπουλος Π. 2π, Μαλαματίδης Μ., Παπαπέτρου Δ. 18π, Γκάτζας Δ. 2π

Από το Γραφείο Τύπου

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.