Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

H περιοδεία του Μάκη Βορίδη στην Πέλλα (φωτο)



Στο πλαίσιο εκλογικής ετοιμότητας της Νέας Δημοκρατίας, ο βουλευτής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας και Τομεάρχης Εσωτερικών του κόμματος, Μάκης Βορίδης επισκέφθηκε το Σαββάτο την Αλμωπία, την Έδεσσα, την Σκύδρα και την Κρύα Βρύση. 

Ο πρώην υπουργός, συνοδευόμενος από τοπικά στελέχη της ΝΔ, επισκέφθηκε τους Προμάχους όπου τον υποδέχθηκε ο δήμαρχος Αλμωπίας, Δημήτρης Μπίνος. Από το Μνημείο Πεσόντων που βρίσκεται στο χωριό άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για την Συμφωνία των Πρεσπών την οποία χαρακτήρισε ως "εθνικά επιζήμια". Λίγο αργότερα, στην πόλη της Αριδαίας συναντήθηκε και συζήτησε με νέους σε καφέ του κεντρικού πεζόδρομου. 

Στην συνέχεια επισκέφτηκε την Έδεσσα όπου σε σύσκεψη στο Επιμελητήριο Ν Πέλλας ο πρόεδρος Ιορδάνης Τσώτσος του έθεσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις με τα ασφαλιστικά ταμεία και το φορολογικό καθεστώς. Αναφέρθηκε επίσης στην απομόνωση του Νομού από τον κεντρικό άξονα της Εγνατίας Οδού και στην καθυστέρηση ετών για την ρύθμιση των χρεών των επιχειρήσεων προς την εφορία και τα ταμεία.
Ακολούθησε επίσκεψη στη Σκύδρα, όπου συναντήθηκε με τα μέλη της ΔΗΜ.ΤΟ Νέας Δημοκρατίας στα γραφεία της Οργάνωσης και συζήτησε μαζί τους για θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.
Ο Μάκης Βορίδης επισκέφθηκε και την Κρύα Βρύση, όπου είχε επαφές με αυτοδιοικητικά στελέχη, μέλη και φίλους του κόμματος, αλλά και πολίτες σε καφέ της πόλης.
voridistt


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Ο Βοριδης ξέρει από τσεκούρια,στο μπαχοβο του έμαθαν τα αλυσοπριονα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ακόμα τίποτα δεν είδατε. Ξεχάστε την λάιτ δεξιά που ξέρατε

      Διαγραφή
  2. Μου αρέσει το πολιτικό σου επιχείρημα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΟΥΙΖ: Ποιο ήταν το αγαπημένο παιχνίδι του Βορίδη στα ηλεκτρονικά;
    Απάντηση: το GOLDEN AXE!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.