Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δίκη Siemens: Την αθώωση του Τσουκάτου πρότεινε η Εισαγγελέας


Την αθώωση του Θεόδωρου Τσουκάτου για συνέργεια σε δωροδοκία υπαλλήλων του ΟΤΕ πρότεινε η εισαγγελέας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ελένη Σκεπαρνιά όπου εκδικάζεται η υπόθεση για την σύμβαση 8002 του ΟΤΕ η οποία υπεγράφη με την Siemens το 1997.

Σύμφωνα με την εισαγγελική λειτουργό ο άλλοτε «στρατηγός» του ΠΑΣΟΚ πήρε το 1 εκ. μάρκα το 1999 από κεντρικό λογαριασμό της Siemens στην Αυστρία , το οποίο δεν πήγε στα ταμεία του κόμματος όπως ο ίδιος ισχυρίζεται αλλά σε αγνώστους αποδέκτες. Ωστόσο επειδή δεν κατέστη δυνατόν να εντοπιστούν από την έρευνα αυτοί , η κ. Σκεπαρνιά πρότεινε την αθώωσή του όπως και των παρένθετων προσώπων που μέσα από τους λογαριασμούς τους έφτασαν τα χρήματα στον Θεόδωρο Τσουκάτο.

Όπως δήλωσε ο συνήγορός του Διονύσης Γκούσκος « Η πρόταση της κ. Εισαγγελέως περί αθώωσης του Θ. Τσουκάτου ανεξαρτήτως της εσφαλμένης αιτιολογίας της, είναι μία πρώτη δικαίωση της Δικαιοσύνης και της λογικής.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.