Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρία μετάλλια κατέκτησε στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Taekwon-do ο Χριστόφορος Μποζίνης από την Ίδα Αλμωπίας



Στα πλαίσια του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Taekwon-do που διεξήχθη στο ΡΊΜΙΝΙ της Ιταλίας 1-8 Απριλίου , ο αθλητής και Προπονητής της Μακεδονικής Φάλαγγας και των Μακεδόνων Μαχητών Νέας Καλλικράτειας, Χριστόφορος Δ Μποζίνης, από την Ίδα Αλμωπίας  κατέκτησε 3 Μετάλλια! 

Συγκεκριμένα:

Χάλκινο μετάλλιο στα τουλ 6 Νταν. 

Ασημένιο μετάλλιο στα ομαδικά τουλ , κερδίζοντας και αποκλείοντας την ομάδα της Σλοβενίας και στην Συνέχεια της Αγγλίας , χάνοντας στον Τελικό από την ομάδα της Τσεχίας. 

Χάλκινο μετάλλιο στα power test ( Τεχνικές θραύσεων) όπου μετά από μάχη στην παράταση με Σκοτσέζο αθλητή  και τραυματισμο κατέκτησε την Τρίτη θέση! 

Στην Γενική βαθμολογία,  για πρώτη  φορά,  η Ελλάδα κατέκτησε την Δεύτερη θέση,  αφήνοντας πίσω της , παραδοσιακές δυνάμεις όπως,  Ουκρανία,  Βουλγαρία,  Λευκορωσία κτλ. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής και Τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιώργο Ιωάννη καθώς Και την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών τοπική διοίκηση Χαλκιδικής και Τον πρόεδρο Παλλη Δημήτριο για την Αμέριστη συμπαράσταση!! Προχωράμε (πολύ) ΔΥΝΑΤΆ .
φφ




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.