Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πυρετώδεις οι προετοιμασίες στις υπηρεσίες της ΠΕ Πέλλας για την άψογη διεξαγωγή των τετραπλών εκλογών της 26ης ΜαΐουΣυνεχής ενημέρωση της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνάς Αθανασιάδου – Αηδονά για την πορεία της διαδικασίας

Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η προετοιμασία της διαδικασίας των εκλογών από τις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.

Λόγω της διενέργειας ευρωεκλογών, περιφερειακών, δημοτικών και τοπικών εκλογών ταυτόχρονα την ερχόμενη Κυριακή 26 Μαΐου, οι υπηρεσίες είναι σε επαγρύπνηση για την ομαλή ροή της διαδικασίας.

«Βρισκόμαστε λίγο πριν τις τετραπλές εκλογές της 26ης Μαΐου, που. όπως γνωρίζουμε είναι ιδιαίτερες λόγω του τεράστιου φόρτου εργασίας στις υπηρεσίες και στα συνεργεία που δουλεύουν πυρετωδώς. Ενημερώνομαι καθημερινά για την πορεία της προετοιμασίας για να επιλύσουμε τυχόν προβλήματα που παρουσιάζονται. Επίσης, ως Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας είμαστε σε ανοιχτή επικοινωνία και με το Υπουργείο, τους Δήμους, τα Πρωτοδικεία και όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες για τον καλύτερο δυνατό συντονισμό, έτσι, ώστε, όλα να κυλήσουν ομαλά. Οι εκλογές αποτελούν μια γιορτή της Δημοκρατίας και είναι φρόνιμο, όλοι, υποψήφιοι και εκλογικό σώμα να επιδείξουν ψυχραιμία, πολιτικό πολιτισμό και αλληλοσεβασμό για την ομαλή έκβαση της προετοιμασίας μέχρι και την εξαγωγή των αποτελεσμάτων. Καλή επιτυχία σε όλους», δήλωσε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.