Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Καταδίωξη διακινητών που μετέφεραν 34 παράτυπους μετανάστες


Απετράπη η παράνομη μεταφορά συνολικά τριάντα τεσσάρων (34) παράτυπων μεταναστών, τους οποίους μετέφεραν διακινητές με δύο φορτηγά στη Νέα Εθνική Οδό Καβάλας-Θεσσαλονίκης.  Οι αστυνομικοί επιχείρησαν να ελέγξουν τα οχήματα χθες το βράδυ, ωστόσο οι οδηγοί δεν συμμορφώθηκαν στις υποδείξεις τους και ανέπτυξαν ταχύτητα προκειμένου να διαφύγουν.
Ακολούθησε καταδίωξη και τα οχήματα ακινητοποιήθηκαν. 
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε εντοπίσθηκαν στο εσωτερικό των φορτηγών οι τριάντα τέσσερις αλλοδαποί οι οποίοι δεν διέθεταν τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα, μεταξύ των οποίων και τρεις ανήλικοι.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν έναν εικοσιεξάχρονο, υπήκοο Ιράκ, ο οποίος ήταν συνοδηγός σε ένα από τα αυτοκίνητα, ενώ αναζητούν τους συνεργούς του. Οι αλλοδαποί εισήλθαν παράνομα σε προγενέστερο χρόνο από την ελληνοτουρκική μεθόριο, με τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη, καταβάλλοντας χρηματικό ποσό για τη μεταφορά τους.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.