Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ. Τζάκρη: Εγκρίθηκε από τον αν. υπ. Υγείας ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός προϋπολογισμού 350.000 € για το Νοσοκομείο Γιαννιτσών


Από το γραφείο της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρας Τζάκρη ανακοινώνεται ότι εγκρίθηκε από τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Παύλο Πολάκη το αίτημα του Νοσοκομείου Γιαννιτσών για την προμήθεια  ιατροτεχνολογικού  εξοπλισμού, συνολικού προϋπολογισμού 350.000 ευρώ, μέσω έκτακτης επιχορήγησης από ίδιους πόρους του Υπουργείου Υγείας. 

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για μεγάλης αναγκαιότητας και σπουδαιότητας για την λειτουργία του Νοσοκομείου Γιαννιτσών ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό όπως:
1 λαπαροσκοπικό πύργο, προϋπολογισμού 100.000 ευρώ, για την χειρουργική κλινική,
1 ψηφιακό τομογράφο, προϋπολογισμού 150.000 ευρώ, για το ακτινολογικό εργαστήριο,
1 υπερηχοτομογράφο, προϋπολογισμού 50.000 ευρώ, για την μαιευτική κλινική και 
1 υπερηχοτομογράφο, προϋπολογισμού 50.000 ευρώ, για την ΜΕΘ.

Τις επόμενες ημέρες ξεκινούν οι διαδικασίες δέσμευσης και μεταφοράς των χρημάτων από το Υπουργείο Υγείας στον προϋπολογισμό του Νοσοκομείου Γιαννιτσών για την άμεση διενέργεια των διαγωνισμών προμήθειας του ως άνω ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.