Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευχαριστήριο Αγαθοβούλειου - 3ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών


Τo Σάββατο 11 Μαΐου 2019 ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι τριήμερες πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις «ΚΔ’ ΑΓΑΘΟΒΟΥΛΕΙΑ 2019» που διοργανώθηκαν από το Αγαθοβούλειο - 3ο Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών, προς τιμήν του ευεργέτη του αρχιμανδρίτη Γρηγ. Αγαθόβουλου, αποτελώντας πλέον θεσμό στον τόπο μας.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων το σχολείο υποδέχτηκε με χαρά για άλλη μια χρονιά την πολυάριθμη κυπριακή αποστολή από (90) μαθητές/τριες, γονείς και εκπαιδευτικούς του αδελφοποιημένου σχολείου Δροσιάς Λάρνακας Κύπρου (ΚΒ).

Την Παρασκευή 10 Μαΐου 2018, πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών οι αγώνες στίβου με μαθητές /τριες των δημοτικών σχολείων της Δημοτικής Ενότητας Γιαννιτσών και του σχολείου Δροσιάς Λάρνακας.

Πάνω από 150 μαθητές –αθλητές πλημμύρισαν το στάδιο και μέσα σε ένα πανηγυρικό κλίμα συμμετείχαν στους αγώνες ΑΘΛΟπαιδειάς, αγωνιζόμενοι με τις αρχές του «Ευ Αγωνίζεσθαι» βιώνοντας τις ιδέες της φιλίας, του σεβασμού προς τους άλλους, της καλής συμπεριφοράς και των ίσων ευκαιριών.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας διοργανώθηκε στην αυλή του σχολείου εκδήλωση αφιερωμένη στο πρόγραμμα «Τα χνάρια των προσφύγων της πόλης μας» στο οποίο συμμετείχαν και διαγωνίστηκαν στους τομείς των εικαστικών, της φωτογραφίας και της δημιουργίας ψηφιακού βίντεο, μαθητές από όλα τα δημοτικά σχολεία των Γιαννιτσών καθώς και από τη Δροσιά Λάρνακας Κύπρου,

Στην εκδήλωση είχαν μια εξαιρετική παρουσίαση τα χορευτικά τμήματα του «Αγαθοβουλείου» 3ου Δ.Σ και του Δ.Σ Δροσιάς Λάρνακας, καθώς και οι χορωδίες των δύο σχολείων.

Τα θερμά μας συγχαρητήρια στο Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Δ.Σ Γιαννιτσών, τον Σύλλογο Διδασκόντων του 3ου Δ.Σ Γιαννιτσών και το μουσικό κ. Παπαδόπουλο Αντώνη για την ευγενική συμβολή του στην εκδήλωση.

Ευχαριστούμε για την ανταπόκριση και την πολύτιμη βοήθειά τους, το Δήμο Πέλλας, τη ΔΗΚΕΠΑ Πέλλας και τον κ. Φάκκα Απόστολο, τη Σχολική Επιτροπή Α/θμιας Εκπ/σης Πέλλας και ιδιαίτερα την Πρόεδρο κ. Ιωάννα Ζαφειρίου για την πολύτιμη συμπαράστασή της σε όλες τις φάσεις προετοιμασίας των εκδηλώσεων, τη Διεύθυνση Α/θμιας Εκπ/σης Πέλλας και την ΟΕΣΑΔ Πέλλας.

Ευχαριστούμε τα ΜΜΕ για την προβολή των εκδηλώσεών μας αλλά και τους χορηγούς μας καθώς χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε όλα όσα φανταστήκαμε.

Ευχαριστούμε πάνω από όλα τους μαθητές του σχολείου μας που έδωσαν ζωντάνια σε αυτό το γεγονός και ήταν η ψυχή των εκδηλώσεων.

Γι α τον σύλλογο διδασκόντων

Η διευθύντρια
Φανή Παπαδημητρίου

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.