Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

3ο Θερινό Σχολείο Μαθηματικών Γιαννιτσών


Η Ομάδα Μαθηματικών Γιαννιτσών πρόκειται να διοργανώσει το 3ο Θερινό Σχολείο Μαθηματικών Γιαννιτσών από την Τετάρτη 19 έως το Σάββατο 22 Ιουνίου 2019.
Οι εγγραφές έχουν ανοίξει και θα είναι ανοιχτές έως τα τέλη του μήνα.
Πληροφορίες - Όροι Συμμετοχής: https://bit.ly/2H2AJRb
Μπορείτε να κάνετε ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής υποβάλλοντας τη φόρμα στο σύνδεσμο https://forms.gle/HdPVsPZKCgbFvtd8A.

Επίσης, για τα ΓΕΛ του Νομού Πέλλας, μπορείτε να απευθυνθείτε στους παρακάτω καθηγητές:
■ 1° ΓΕΛ Γιαννιτσών: Δεβετζής Ιορδάνης
■ 2° ΓΕΛ Γιαννιτσών: Γκένης Άρης
■ 3° ΓΕΛ Γιαννιτσών: Τσακμακίδης Μάκης
■ ΓΕΛ Αξού: Αλεξίου Ασπασία
■ ΓΕΛ Κρύας Βρύσης: Τραπεζανλίδης Θεόφιλος
■ ΓΕΛ Καλής: Τσεμπερλίδου Χρυσούλα
■ ΓΕΛ Σκύδρας: Βεντίστας Γιώργος
■ 1° ΓΕΛ Έδεσσας: Δημήτρης Ιασονίδης
■ 2° ΓΕΛ Έδεσσας: Τρυψιάνης Ιωάννης
■ ΓΕΛ Εξαπλατάνου: Κοσόγλου Ιορδάνης


Τέλος, μπορείτε να απευθυνθείτε στα μέλη της οργανωτικής επιτροπής:

■ Παντελής Πετρίδης (Εσπερινό ΕΠΑΛ Γιαννιτσών)
6942065887 - p.n.petridis@gmail.com
■ Θεόφιλος Τραπεζανλίδης (ΓΕΛ Κρύας Βρύσης)
6977717103 - theofilostrapezanlidis@hotmail.com
■ Κώστας Αθανασιάδης (Φροντιστήριο Στόχος, Γιαννιτσά)
6944737543 - stoxos@otenet.gr
■ Μπάμπης Χαραλαμπίδης (Φροντιστήριο Θεμέλιο, Γιαννιτσά)
6944536525 - info@e-themelio.gr

Το Θερινό Σχολείο Μαθηματικών Γιαννιτσών είναι ένα τετραήμερο ομιλιών και δραστηριοτήτων γύρω από τα μαθηματικά.
Διοργανώνεται από την Ομάδα Μαθηματικών Γιαννιτσών, η οποία δραστηριοποιείται από τον Σεπτέμβριο του 2015 με την υποστήριξη του Δήμου Πέλλας, της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Πέλλας και του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Πέλλας – Κιλκίς.
Απευθύνεται κυρίως σε μαθητές Λυκείου, αλλά και σε αποφοίτους Γυμνασίου.
Στόχος είναι η παρουσίαση μαθηματικών προβληματισμών και επεκτάσεων στα πλαίσια των σχολικών γνώσεων που έχουν οι μαθητές, καθώς και η καλλιέργεια της αγάπης για τα μαθηματικά.
Ομιλητές είναι καθηγητές μαθηματικών από τα Γιαννιτσά αλλά και διακεκριμένοι προσκεκλημένοι της Ομάδας Μαθηματικών Γιαννιτσών καθώς και Καθηγητές Πανεπιστημίου. Μάλιστα, επιστημονικός υπεύθυνος είναι ο κ. Μιχάλης Λάμπρου, Καθηγητής στο Τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης.
Οι ομιλίες και οι δραστηριότητες διενεργούνται καθημερινά χωρισμένες σε δύο φάσεις, μία το πρωί και μία το απόγευμα (συνήθως δύο ομιλίες το πρωί και το απόγευμα μία ομιλία ή/και στη συνέχεια κάποια δραστηριότητα). Οι ομιλίες πραγματοποιούνται στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πέλλας.
Το κόστος συμμετοχής είναι 40 ευρώ ή, αν περιλαμβάνει διαμονή – διατροφή, 150 ευρώ (Διαμονή σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο με πρωινό σε ξενοδοχείο και μεσημεριανό σε εστιατόριο, 3 ή 4 διανυκτερεύσεις, ανάλογα με τις ώρες των μετακινήσεων από και προς τα Γιαννιτσά, και αντίστοιχα γεύματα. Θα υπάρχει μέλος της Ομάδας για οποιαδήποτε ανάγκη στη διάθεση των ασυνόδευτων μαθητών όλο το 24ωρο, ο οποίος θα φροντίζει για τις μετακινήσεις των μαθητών που αφορούν δραστηριότητες του Θερινού Σχολείου από και προς το ξενοδοχείο). 
Η καταβολή γίνεται στον τραπεζικό λογαριασμό της Ομάδας (Λογαριασμός Eurobank, Δικαιούχος: ΟΜΑΔΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, Αρ. Λογ.: 0026.0219.20.0200878323, IBAN: GR3902602190000200200878323) και με το ονοματεπώνυμο του μαθητή στο πεδίο της αιτιολογίας).

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.