Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρωταθλητής Παίδων ΕΚΑΣΚΕΜ ο ΦΟ Αριδαίας, 62-59 τον Βατανιακό στον τελικό! (βίντεο)


Συγκλονιστικός ήταν ο τελικός στο παιδικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ, που έγινε το απόγευμα της Κυριακής 12/5 ανάμεσα στον ΦΟ Αριδαίας και τον Βατανιακό. Ο ΦΟΑ ήταν ο μεγάλος νικητής σε ένα παιχνίδι με πολλές εναλλαγές στο σκορ, που  κρίθηκε ουσιαστικά στα τελευταία δευτερόλεπτα, με την ομάδα του Γιώργου Χασάπη να είναι πιο ψύχραιμη στο καθοριστικό τέταρτο δεκάλεπτο.

Το παχνίδι χάρισε μαγικές στιγμές σε όσους θέλησαν να παρακολουθήσουν τον τελικό που τα είχε όλα, δύναμη, αγωνία αλλά και πολύ πάθος, με τις δύο ομάδες να εναλλάσονται  συνεχώς στο σκορ. Η ομάδα της Κατερίνης προηγήθηκε στο δεκάλεπτο με 20-16, όμως οι παίκτες του Γιώργου Χασάπη κάνοντας εξαιρετικό δεύτερο δεκάλεπτο πήραν προβάδισμα στο ημίχρονο με 37-30.

Στο τρίτο δεκάλεπτο κυριάρχησε η ομάδα του Βατανιακού, όπου με συνολικό σκορ 6-24, πήραν σημαντικό προβάδισμα 11 πόντων (43-54). Στο τελευταίο δεκάλεπτο όμως οι παίκτες της Αριδαίας έβγαλαν πάθος, γύρισαν το παιχνίδι και πέρασαν μπροστά στο σκορ με 57-56, 4 λεπτά πριν το τέλος. Με ακόμα ένα εύστοχο τρίποντο η ομάδα του ΦΟΑ πήρε αέρα τεσσάρων πόντων, με τους παίκτες του Βατανιακού να μη βρίσκουν σκορ στις καθοριστικές τελευταίες επιθέσεις, ενώ με το σκορ στο 62-59 δεν σταμάτησαν το χρόνο στα τελευταία 20 δευτερόλεπτα, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να ολοκληρωθεί και η ομάδα του ΦΟΑ να πανηγυρίζει έξαλλα τη μεγάλη επιτυχία.

Mvp του final four ψηφίστηκε ο Δημήτρης Αμπάρης του ΦΟ Αριδαίας.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης και την απονομή στους πρωταθλητές:

Δεκάλεπτα: 16-20, 37-30, 43-54, 62-59
Διαιτητές: Μητώνας - Καραμανλής

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Χασάπης): Σιδηρόπουλος, Βασίλογλου 3(1), Παυλίδης 14(3), Σαρικούδης 10(2), Πετρούδης Γ., Αναστασίου, Παντής, Ζουνίδης, Πετρούδης Δ. 8, Τσακίρης 4, Περχαρίδης, Αμπάρης 23(1).

ΑΕΚ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ ΣΑΡΙΣΑ (Χοτοκουρίδης): Μαρμαρίδης, Γιαμούζης 22(4), Καπέτας, Χασιώτης, Μεσκούρης 10, Πετρόπουλος, Γαζέτης 4(1), Ρούκας 18, Λιακόπουλος 5, Λιανός, Μέλλιος.
foaeka
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.