Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο θρύλος της Φόρμουλα 1 Νίκι Λάουντα


Ο πρώην οδηγός της Φόρμουλα 1 και τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Νίκι Λάουντα πέθανε σε ηλικία 70 ετών, ανακοίνωσε η οικογένειά του.

«Εφυγε ήσυχα… »
Ο αυστριακός σταρ των αγώνων ταχύτητας πέθανε τη νύχτα της Δευτέρας, οκτώ μήνες μετά τη μεταμόσχευση πνεύμονος στην οποία υποβλήθηκε.

«Με βαθύτατη θλίψη, ανακοινώνουμε ότι ο πολυαγαπημένος μας Νίκι έφυγε ήσυχα δίπλα στην οικογένειά του, τη Δευτέρα» αναφέρει η ανακοίνωση της οικογένειας, σύμφωνα με το αυστριακό πρακτορείο ειδήσεων.

Ο Νίκι Λάουντα είχε κατακτήσει τον τίτλο της F1 με την ομάδα της Ferrari το 1975 και το 1977 και με τη McLaren το 1984.

Το φοβερό ατύχημα

Το 1976, ενεπλάκη σε φοβερό ατύχημα όταν, κατά τη διάρκεια του αγώνα, το μονοθέσιό του ξέφυγε από την πορεία του, χτύπησε σε ανάχωμα του δρόμου και πήρε φωτιά.

Το πρόσωπό του παραμορφώθηκε ενώ από μεγάλη τύχη δεν έχασε τη ζωή του.

Πριν λίγους μήνες, κατά τη διάρκεια των διακοπών του στην Ιμπιζα της Ισπανίας, εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου διαγνώσθηκε με γρίπη, και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αυστρίας.

Το τελευταίο διάστημα επισκεπτόταν ειδική κλινική στην Ελβετία, όπου υποβάλλονταν σε αιμοκάθαρση.

Πηγή: in.gr 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.