Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στους τελικούς του πρωταθλήματος ΕΚΑΣΚΕΜ ο ΦΟ Αριδαίας, 73-50 τους Ίκαρους Γιαννιτσών! (βίντεο)


Ολοκληρώθηκαν οι ημιτελικοί στα play off της Α ' ΕΚΑΣΚΕΜ με τον ΦΟΑ να είναι ο μεγάλος νικητής στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι που έγινε στο ΔΑΚ Αριδαίας, επικρατώντας δίκαια των Ίκαρων Γιαννιτσών με 73-50. Με τη νίκη αυτή οι παίκτες του Παναγιώτη Βάτση έκαναν το 2-1 στη σειρά και ετοιμάζονται για τους τελικούς του πρωταθλήματος κόντρα στους Αετούς Βέροιας, που επικράτησαν στο τρίτο παιχνίδι της Αλεξάνδρειας, σε ένα παιχνίδι που έγινε στο Αιγίνιο, ύστερα από απόφαση της ΕΚΑΣΚΕΜ.

Οι παίκτες του ΦΟΑ μπήκαν από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης πιο δυνατά, κυριαρχώντας σε όλους τους τομείς της αναμέτρησης, δημιουργώντας μια μικρή διαφορά ασφαλείας από το πρώτο δεκάλεπτο (19-12).

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι έλεγχαν πλήρως το παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους να αδυνατούν να βρουν απαντήσεις και το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με 40-18 για την ομάδα του ΦΟΑ.

Τίποτα δεν άλλαξε στην επανάληψη με τους κιτρινόμαυρους να φτάνουν τη διαφορά στο +30 στα μέσα του τελευταίου δεκαλέπτου (65-35) με τους γηπεδούχους να δίνουν χρόνο συμμετοχής και στους μικρότερους και το παιχνίδι να ολοκληρώνεται με τελικό σκορ 73-50 για την ομάδα της Αριδαίας. 

Πλέον η ομάδα της Αριδαίας στρέφει την προσοχή της στους τελικούς του πρωταθλήματος κόντρα στους Αετούς Βέροιας με το πρώτο παιχνίδι να γίνεται στην Αριδαία (11/5), ενώ για την ομάδα των Γιαννιτσών ξεκινάει από αύριο ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά.

Για τους νικητές ξεχώρισε ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης Μακρόπουλος (15π.), ενώ σε πολύ καλή μέρα ήταν και οι Τοπαλίδης (13π./1 τρίπ.) και Μπεγλόπουλος (13π./1 τρίπ.). Από πλευράς Ίκαρων Γιαννιτσών ξεχώρισε ο Βουζίνας (10π./ 3 τρίπ.) και ο Μαλλιάρης (9π.). Εύκολο ήταν το έργο των διαιτητών Παπαγεωργίου και Ντόγκα, που παρ'όλα αυτά δεν απέφυγαν κάποια λάθη.

Τα δεκάλεπτα: 19-12. 40-18, 55-30, 73-50
Διαιτητές: Παπαγεωργίου - Ντόγκας

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Αμπάρης, Βασίλογλου, Πέτκος 8(2), Τοπαλίδης 13(1), Νταούτι, Μπεγλόπουλος 13(1), Παπαβραάμ 5(1), Αβραμίδης 3(1), Κληντσάρης, Μακρόπουλος 15, Στρέπκος 10, Ζέρζης 6(1).

ΑΟΚ ΙΚΑΡΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Σπόντης): Βουζίνας 10(3), Μαυρόπουλος 1, Μαλλιάρης 9(1), Πολυχρονίδης 6, Ελευθεριάδης 6, Μπογδάνης 6, Καρυπίδης, Χαραλαμπίδης 5, Υφαντίδης 7(1).
foika

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.